Home EKONOMİ Bakan Şimşek’ten Seçim Sonrası Ekonomi Mesajı

Bakan Şimşek’ten Seçim Sonrası Ekonomi Mesajı

- Guncellenme Tarihi: 22 Şubat 2024 16:55
2 min read
Bakan Şimşek’ten Seçim Sonrası Ekonomi Mesajı için yorumlar kapalı
0

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü desteğiyle uyguladıkları politikaların, seçim sonrasında da hedefler doğrultusunda devam edeceğini belirterek, ”Bu çerçevede dolaşıma kasıtlı olarak sunulan spekülasyonlara itibar etmeyiniz.” ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin sonrasında hükümetin ekonomi politikalarında değişikliğe gideceğine yönelik yorumlarla ilgili açıklamada bulundu. Şimşek, spekülasyonlara itibar edilmemesi gerektiğini belirterek “Uyguladığımız politikalar, seçim sonrasında da hedeflerimiz doğrultusunda devam edecek.” ifadelerini kullandı.

“SPEKÜLASYONLARA İTİBAR ETMEYİN”

Bakan Şimşek, sosyal medya hesabı üzerinden Garanti Bankasının tahvil ihracına ilişkin bir paylaşımı alıntılayarak, Türkiye’ye ye maliyet akışının daha da artacağını belirtti. Şimşek, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Programda öngördüğümüz hedeflere yaklaştıkça ülkemize uzun vadeli ve uygun maliyetli kaynak akışı daha da artacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü desteğiyle uyguladığımız politikalar, seçim sonrasında da hedeflerimiz doğrultusunda devam edecek. Bu çerçevede; dolaşıma kasıtlı olarak sunulan spekülasyonlara itibar etmeyiniz.”

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Politikalarımız seçimden sonra da devam edecek

Kaynak: sondakika.com, AA

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren: “Gemlik’in İki Markası Var; Zeytin ve TOGG”

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Arzu Şen Karata…