Home GÜNCEL Karacabey’de 2 Metruk Bina Daha Ortadan Kaldırıldı

Karacabey’de 2 Metruk Bina Daha Ortadan Kaldırıldı

- Guncellenme Tarihi: 22 Şubat 2024 15:20
2 min read
Karacabey’de 2 Metruk Bina Daha Ortadan Kaldırıldı için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyesi tarafından, ‘daha yaşanabilir bir kent’ hedefiyle gerek altyapı gerekse de üstyapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Karacabey genelinde can ve mal güvenliğini tehlikeye atan, görüntü kirliliğine neden olan ve vatandaşların sık sık şikâyette bulunduğu metruk binalarla mücadele de hız kesmeden sürerken, ilçe halkının sağlığını ve güvenliğini tehdit eden eski yapılar, yasal süreçlerin tamamlanması ile beraber sırasıyla ortadan kaldırılıyor.

Karacabey Belediyesi, son olarak kırsalda Keşlik ve Tophisar mahallelerinde olmak üzere 2 metruk binayı daha ortadan kaldırdı.

Çevre güzelleştirmeleri ile beraber daha yaşanabilir hale geliyor

Merkez ve kırsal mahallelerde devam eden yıkımlar, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerekli prosedürler tamamlandıktan sonra titizlikle gerçekleşiyor. Binaların bulunduğu bölge çevre güzelleştirmeleriyle birlikte daha yaşanabilir hale getiriliyor.

Belediye Başkanı Ali Özkan, göreve geldikleri ilk günden itibaren önem verdikleri bu metruk bina yıkımlarında bu zamana kadar 129 yapıyı ortadan kaldırdıkları söyledi.

Metruk binaların, ilk günden bu yana üzerinde hassasiyetle çalıştıkları bir konu olduğunu ifade eden Özkan, bu yönde yapılan çalışmalardan vatandaşların da memnun olduğunu vurgularken, ekiplerin bu konuda titizlikle çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…