Home Duyuru MADE IN TURKEY’İ DÜNYAYA LAZERLE KAZIYORLAR

MADE IN TURKEY’İ DÜNYAYA LAZERLE KAZIYORLAR

- Guncellenme Tarihi: 2 Aralık 2016 13:39
6 min read
MADE IN TURKEY’İ DÜNYAYA LAZERLE KAZIYORLAR için yorumlar kapalı
0

Dünyanın en büyük üçüncü lazer markalama firması olan ve Amerika kıtası dahil dünyanın pek çok bölgesinde lazer kaynak, lazer markalama ve lazer kesim konusunda en doğru tedarikçiler arasında yer alan Laser S.O.S, geçtiğimiz günlerde kapılarını aralayan Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Bursa Sac İşleme Teknolojileri Fuarı, Kalıp Avrasya, İş Ve İşçi Güvenliği, Sağlığı Ve Ekipmanları Fuarı Ve Otomasyon Fuarı’nda yerini aldı.

Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Bursa Sac İşleme Teknolojileri Fuarı, Kalıp Avrasya, İş Ve İşçi Güvenliği, Sağlığı Ve Ekipmanları Fuarı Ve Otomasyon Fuarı kapılarını açtı.

Dünyanın önde gelen ürünlerinin direk üreticiden teslimini ve bu ürünü Türkiye’de kapınızda garantili olarak almanın güvenirliliğini yaşatan Laser S.O.S geniş çalışan kadrosu ile fuarda yerini aldı.

Çelikkaya, “Çin’den Ortadoğu’ya kadar hizmet veriyoruz”

Fuarla alakalı olarak görüşlerini paylaşan Laser S.O.S Türkiye Üretim ve Servis Koordinatörü Burak Çelikkaya, dünya genelinde binin üzerinde çalışan makinelerinin olduğunu söyledi. Bu işe fasonla başladıklarını belirten Çelikkaya, “14 yıldır bu işi yapıyoruz. Lazer markalama, fiber lazer kaynak, robotik kaynak, 2d lazer kesim, 5eksen boru ve profil kesim lazeri ile aynı zamanda markalama makinelerinin imalatını yapıyoruz. Laser S.O.S Grup şirketleri olarak Türkiye, İngiltere, Amerika ve Hindistan olarak dört farklı bölgede faaliyet gösteren fabrikalarımız var. Bu fabrikalar üzerinden dünyanın hemen hemen tüm kıtalarına ihracatımız söz konusu. Çin’de, Hindistan’da, Ortadoğu’da çalışan sistemlerimiz var. Laser S.O.S markası dünyada öncü olan bir firma” diye konuştu.

“Made In Turkey”i dünyaya kazıyoruz

Türkiye’de metal işleme üzerine lazer kesim, lazer markalama makinaları ürettiklerini ifade eden Burak Çelikkaya, “Türkiye üzerinden, “Made In Turkey” olarak tüm dünyaya ihracat yapıyoruz. Dünyada binin üzerinde makinemiz mevcut. Amerika kıtasına lazer markalama makinesi olarak ilk lazer makinesi ihraç eden firmayız” dedi.

Çelikkaya, “Yeni yılda kapasite artırımı ile gireceğiz”

Fuarın oldukça iyi geçtiğini söyleyen Çelikkaya, 2016 yılını, beklentileri çerçevesinde kapatacaklarını dile getirdi. Çelikkaya sözlerini şöyle noktaladı:

“2016 yılında ihracata ağırlık verdik. Yurtiçi piyasayı beklentilerimizin biraz altında kalmasına rağmen bizleri memnun edici rakamlar sağladık diyebiliriz. Malum yaşadığımız bir takım kötü hadiseler vardı. Açıkçası bizi etkiledi ama biz yeni pazarlara açılarak bunu kapatmaya çalıştık. 2017 yılından umudumuz ve beklentimiz yüksek. Türkiye üzerinden konuşacak olursak üretim kapasitemizi arttırmayı düşünüyoruz. Özellikle markalama ve boru kesiminde yüzde 30’luk bir artırım düşünüyoruz. Mevcut tescilli markalarımız üzerinden tüm makinelerimizin satışlarını gerçekleştiriyoruz. Markalarımızın hepsinde Türk ifadesi geçer ve dünyada bu işi yapan en iyi üç firmanın arasında yer alıyor ve bunun gururunu yaşıyoruz.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Duyuru
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…