Home EKONOMİ AK PARTİ OSMANGAZİ YÜRÜTME KURULU’NDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ…

AK PARTİ OSMANGAZİ YÜRÜTME KURULU’NDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ…

- Guncellenme Tarihi: 2 Aralık 2016 13:43
8 min read
AK PARTİ OSMANGAZİ YÜRÜTME KURULU’NDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ… için yorumlar kapalı
0

AK Parti Osmangazi Daraltılmış İlçe Meclisi toplantısı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Başkanlık Salonu’nda yapıldı. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Ali Yılmaz, İlçe Yürütme Kurulu’nda görev değişiklerinin olduğunu söyledi.

AK Parti Osmangazi Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Merinos AKKM Başkanlık Salonu’nda yapıldı. Toplantıya; AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, AK Parti Bursa İl Başkan Vekili Süheyla Bülbül’ün yanı sıra meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.img_1810

Programın açılışında konuşan Ali Yılmaz, İlçe Yürütme Kurulu’nda görev değişikliklerinin yapıldığını kaydetti. Yeni Yürütme Kurulu’nda, Teşkilat Başkanlığı görevine Avukat Abdi İlhan’ın getirildiğini belirten Yılmaz, Seçim İşleri Başkanlığına Enes Akgül’ün, Sosyal İşler Başkanlığı’na Soner Aksoy’un, Halkla İlişkiler Başkanlığı’na Hakkı Şentürk’ün, İlçe Sekreterliği’ne Cömert Altınova’nın Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı’na da İzzet Şenocak’ın seçildiğini dile getirdi. Bu isimlere yeni görevlerinde başarılar dileyen Ali Yılmaz, “İlçe Yürütme Kurulu’muzdaki bu yeni görev dağılımının Osmangazi’miz adına, partimiz adına hayırlar getirmesini diliyorum. Arkadaşlarımız, inşallah aldıkları hizmet bayraklarını daha da yukarıya çıkaracaklardır” dedi.

Yılmaz, “Yanan yüreklerimiz oldu”

Adana’daki yurt yangınıyla alakalı da konuşan İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Geçtiğimiz akşam Adana Aladağ’dan gelen haberle yüreğimiz dağlandı. 11 öğrenci kardeşimizin, bir de yurt görevlisinin rahmetli olduğu bu olayla alakalı tahkikat gerekli titizlikle yürütülüyor. Bu canların yitirilmesinde inşallah ihmal söz konusu değildir. Rabbim bu yavrularımızın ailelerine sabrı cemil niyaz etsin. Milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

“5 kıtaya eğitimle gideceğiz”

Yılmaz’ın ardından konuşan ve İlçe Teşkilatındaki değişikliğin hayırlar getirmesini dileyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, belediye ve teşkilat olarak yapılması gerekenleri layıkıyla yaptıklarını ifade etti. Dündar, daha sonra eğitimden spora, tarihi mirasın korunmasından kentsel dönüşüme varıncaya kadar belediyenin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Eğitim alanında Osmangazi Belediyesi’nin önemli işlere imza attığını hatırlatan Dündar, “Osmangazi Belediyesi eğitime ciddi katkılar yapan bir belediye. 250 tane okul binası var Osmangazi’de. 246 binaya bir şekilde girerek onun boyasını, badanasını yaptık, kapısını, penceresini, spor salonunu, yani kısaca aklınıza ne gelecekse o talepleri düzenledik. İki anaokulu yaptık. İki tane yeni lise açtık; biri 36 diğeri 24 derslikli. Bunların bir tanesi Cumhurbaşkanımızın özel isteği olan Uluslararası Murat Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi. Bu sene eğitime başladı burası. 36 ülkeden 68 öğrenci var. 85 öğrenciye çıkacak. 36 farklı ülke. 92 de Türk öğrenci var” dedi. Bu liseye gelen yabancı öğrencilerin, ülkelerine döndüklerinde Türkiye’nin birer temsilcisi olacağını söyleyen Dündar, “Onlar da bunun bilincinde. Atalarımız at sırtında 3 kıtaya gitmiş, bizler de bu öğrenciler vasıtasıyla tüm dünyaya, 5 kıtaya gitmek hedefindeyiz. Kardeşlik, dostluk ana felsefemiz. Böyle bir okul açmak geleceğimize yönelik önemli bir iştir, önemli bir başarıdır. İnşallah bu öğrencilerin gelecekteki başarılarını da hep birlikte göreceğiz” şeklinde konuştu.

Dündar’ın açıklamalarının ardından konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık da, İlçe Yürütme Kurulu’ndaki görev değişikliğinin hayırlı olmasını diledi. Osmangazi’nin, Bursa’nın merkezi olduğunu söyleyen Karlık, “Bursa’mız bir merkez, Bursa’mızın merkezi de Osmangazi” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …