Home Duyuru İNEGÖL BELEDİYESİ 22 PERSONEL ALACAK

İNEGÖL BELEDİYESİ 22 PERSONEL ALACAK

- Guncellenme Tarihi: 23 Aralık 2021 10:05
2 min read
İNEGÖL BELEDİYESİ 22 PERSONEL ALACAK için yorumlar kapalı
0

İnegöl Belediyesi, 8 ayrı birimde belirsiz süreli olarak çalışacak 22 personel alımı yapılacağını duyurdu. Başvurular 29 Aralık tarihine kadar sürecek.

 

İnegöl Belediyesi Personel Hizmetleri’nden yapılan açıklamada, kurumda belirsiz süreli olarak çalışacak 22 personel alımı yapılacağı duyuruldu. 8 ayrı birimde görev yapacak 22 personel için başvurular 22-29 Aralık 2021 tarihleri arasından alınacak. Şahsen ve online olarak başvuru yapılabilecek. Şahsen başvurmak isteyen vatandaşlar Kemalpaşa Mahallesi Cuma Sokak No:9 A/1 adresinde Beşinci Mevsim Kültür Merkezi zemin katında personel işlerine başvurusunu yapabilecek. Online başvurular ise personelhizmetleri@inegol.bel.tr adresinden yapılacak.

 

PERSONEL ALIMI YAPILACAK BİRİMLER VE İŞ KOLLARI

Personel alımı yapılacak birimler ve açık iş pozisyonları ise şöyle: Endüstri Mühendisi 2 kişi, en az 2 yıl deneyimli, Mezar kazma işçisi 2 erkek, Temizlik personeli 2 kadın, Temizlik personeli araç arkası personel 10 erkek, Saha ve yardımcı personel 2 erkek, Güvenlik sistemleri teknisyeni/teknikeri 1 kişi, Psikolog / Klinik Psikolog 1 kişi en az 2 yıl deneyimli ve Gassal 1 erkek 1 kadın.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Duyuru
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …