Home Duyuru Başkan Özkan’dan sağduyu çağrısı

Başkan Özkan’dan sağduyu çağrısı

- Guncellenme Tarihi: 23 Aralık 2021 10:25
3 min read
Başkan Özkan’dan sağduyu çağrısı için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyesi tarafından Araştırmacı Yazar Servet Somuncuoğlu’nun adının verildiği parkta geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, 4 genç parkta bulunan kamelyayı ateşe verdi. Belediyenin güvenlik amacıyla koyduğu kameralar ile tespit edilen kişilerle ilgili Karacabey Belediyesi tarafından yasal işlemler başlatılırken, Başkan Ali Özkan’dan gençlere sağduyulu hareket edilmesi çağrısı geldi.

 

Karacabey Belediyesi tarafından Araştırmacı Yazar Servet Somuncuoğlu’nun adının verildiği parkta geçtiğimiz günlerde üzücü bir olay yaşandı.

 

Tavşanlı Mahallesi’nde yer alan parka akşam saat 21.00 sularında gelen 4 genç, yaktıkları ateşle belediye tarafından konulan kamelyaların da yanmasına neden oldu. Olayın ardından gençler parktan uzaklaşırken, vatandaşların ihbarıyla parka gelen belediye ekipleri olayla ilgili gerekli işlemleri başlattı.

 

Ortak kullanım alanlarımıza sahip çıkmalıyız

 

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, gençleri bu tarz konularda daha dikkatli olmaya davet ederken, “Burası halkımızın parkı. Herkesin ortak katkısıyla inşa edilen, hizmet için yapılmış bir kamu malına bu şekilde zarar verilmemesi gerekiyor. Halkımızın parasının her bir kuruşuna sahip çıkmaya özen gösteriyoruz. Geleceğimiz olan gençlerin de hep bu bilinçle hareket etmesi gerekiyor. Annelerimizin, babalarımızın, kardeşlerimizin, yani hepimizin yararlandığı alanlar buralar. Ülkemizin serveti. Dolayısıyla herkesin bu konuda daha dikkatli olması gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Duyuru
Comments are closed.

Benzer Haberler

109 Yıldır Aynı Gururla

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü münasebetiyle düzenlene…