Home EKONOMİ Sözünü tut Türkyılmaz..!

Sözünü tut Türkyılmaz..!

- Guncellenme Tarihi: 7 Haziran 2016 14:18
3 min read
Sözünü tut Türkyılmaz..! için yorumlar kapalı
0

2014 Türkiye yerel seçimlerinde Tunceli’nin Ovacık ilçesinden Türkiye Komünist Partisi (TKP) ile Demokratik Haklar Federasyonu’nun (DHF) ortak adayı olarak belediye başkanı seçilen Fatih Mehmet Maçoğlu, belediyenin bir yıllık gelir ve gider tablosunu büyük bir bez afişe hazırlayarak, makamının dış kapısına astı.

 

Maçoğlu, 2015 yılının tüm gelir ve giderlerinin yer aldığı tabloyu, hem internet sitelerinde paylaştı; hem de büyük bir bez afiş hazırlatarak belediyenin dış kapısına astırdı.

ovacik-belediyesi-gelir-gider-tablosunun-afis-8186773_x_o

Solcuların idolü olan ve üzerinden solcu belediyelerin siyasi rant devşirdiği Ovacık Belediye Başkanı Maçoğlu’nun daha önce Mudanya’da Hayri Türkyılmaz tarafından ağırlandığını ve aralarında istişareler gerçekleştiğini biliyoruz.

Bu haberi görünce Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın “Göreve geldiğimizde ilk iş olarak Mudanya‘nın gelirini – giderini bağımsız denetim şirketlerine yaptıracağız ve ilk gün onu belediyenin kapısına asacağız. Ondan sonra her ay Belediyenin gelir ve giderini belediyenin kapısında panoya astıracağız. Kent meydanında görülebilen yerlerde halkımızla paylaşacağız. Çünkü bizim anlayışımız dürüst ve şeffaf belediyeciliği bütün Mudanya‘ya, bütün Türkiye’ye vermek…” sözlerini hatırladık.

Sayın Türkyılmaz’dan da göreve geldiği 26 aydır böyle bir adım atmamış olmasına rağmen, halka verdiği sözü tutmasını, şeffaf ve dürüst belediyecilik anlayışını hayata geçirmesini bekliyoruz.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yazar Özlüoğlu: Edebiyat, Unutulanları Yaşanır Kılıyor

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Edebi Kazılar söyleşilerinin yeni dönemdeki ilk konuğu …