Home EKONOMİ KARACABEY TSO ile BİGA TSO KARDEŞ ODA OLDU

KARACABEY TSO ile BİGA TSO KARDEŞ ODA OLDU

- Guncellenme Tarihi: 28 Kasım 2015 12:20
5 min read
KARACABEY TSO ile BİGA TSO KARDEŞ ODA OLDU için yorumlar kapalı
0

Biga ile Karacabey’in Ticaret ve Sanayi Odaları arasında kardeşlik protokolü imzalandı.İki oda arasındaki, iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek, işbirliği sayesinde daha kapsamlı faaliyetler ve projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyo-kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket etmek, eğitim, iş geliştirme ve akreditasyon konularında işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen kardeş oda ve işbirliği protokolü 26 Kasım 2015 Perşembe günü Biga TSO hizmet binasında yapılan törenle imzalandı.

 

Biga Ticaret ve Sanayi OdasıYönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ile Karacabey Ticaret ve Sanayi OdasıYönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü tarafından imzalanan işbirliği protokolü töreninde Biga Ticaret ve Sanayi OdasıMeclis Başkanı Eşref Temiz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Akyıl, Meclis Üyesi Hüseyin Erdoğan ve Genel Sekreter Mustafa Mutlu ile  Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Asım Ünen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Feti Toprak, Meclis Üyesi Selçuk Eraslan ve Genel Sekreter Özgür Carlı da hazır bulundu.

 

Şadan Doğan, “Paylaşıldıkça artan tek şey bilgidir”

 

İmza töreninde konuşan Biga TSO Başkanı Doğan böyle bir gelişmede dolayı memnun olduğunu belirterek, zaten kardeş olan odaların imzayla bu kardeşliği perçinlediğini söyledi. Kardeş Odaların ileride daha güzel işlere imza atacağını belirten Doğan, birlikte çalışmanın hem bölge hem de ülke adına çok yararlı olacağını belirtti. Başkan Doğan ayrıca, uluslararası bağlantılarda her iki Oda ile ortak hareket edileceğini,iç ve dış piyasa analizlerinin paylaşılmasında ortak faaliyetler ve çalışmalar yürütüleceğini, yeni projelerde bilgi alış-verişlerinde bulunulacağını da sözlerine ekledi.

 

Doğan, “Kardeş oda olarak her türlü yardımı ve imkânı sizlerle paylaşmaya hazırız. Yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle birlikte çalışmalarda ortak hareket etmek isteriz, dünyada paylaşıldıkça artan tek şey bilgidir” diyerek imzalanan protokolün her iki kent için de hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Naci Güncü, “ İlk kardeş oda protokolümüzü Biga TSO ile imzalıyoruz”

 

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü de, “Bizler de sizin tecrübeleriniz üzerine bir şeyler daha ilave edebilirsek daha güzel kardeşlikler daha iyi çalışmalar gerçekleştirip Biga ve Karacabey halkının ve üyelerimizin hizmetine sunabilirsek mutlu oluruz” diyerek ilk kardeş oda protokollerini Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile imzalamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…