Home EĞİTİM ÖZEL BURSA KÜLTÜR OKULLARI ÖĞRENCİLERİ ENERJİ MÜZESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

ÖZEL BURSA KÜLTÜR OKULLARI ÖĞRENCİLERİ ENERJİ MÜZESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

- Guncellenme Tarihi: 28 Kasım 2015 12:23
2 min read
ÖZEL BURSA KÜLTÜR OKULLARI ÖĞRENCİLERİ ENERJİ MÜZESİ’Nİ ZİYARET ETTİ için yorumlar kapalı
0

Özel Bursa Kültür Okulları Lise Öğrencileri, Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi içerisinde yer alan Enerji Müzesi’ni ziyaret etti.

“Müzede Bir Olay Var” projesi kapsamında Bursa Enerji Müzesi’ni ziyaret eden Kültürlü Öğrenciler, yaklaşık bir saat kaldıkları müzede neşeli dakikalar geçirdiler.

Merak, keşif ve araştırma duygularını geliştirmek, takım çalışması ve görev paylaşımı yaparak eğlenirken öğrenmeyi sağlamak amaçlı düzenlenen ziyaretin bir kısmında Kültürlü Öğrenciler, teknolojiden uzakta, ellerindeki haritalarla bilgilerini sınayarak ve şifre parçalarını birleştirerek, enerji konusuyla ilgili buluş yapmış olan bilim adamlarının şifrelerini çözmeye çalıştılar.

Müzenin her alanında yaptıkları detaylı incelemelerin ardından şifrelerin bulunduğu zarfları tek-tek bulan Kültürlü Öğrenciler, 13 zarfı da bulduktan sonra, doğru cümleyi de oluşturarak, keyifli etkinliğin sonuna geldi.

Oyunun sonunda başarılı olan ekibe, Bursa Bilim Teknoloji Merkezi’ne ücretsiz giriş ile Bursa Şehir Tiyatrosu’nda sergilenen Ya Devlet Başa Ya Kuzgun Leşe oyununa iki kişilik bilet kazandılar.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden 2 Milyon 807 Liralık Sosyal Destek

Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su bo…