Home GÜNCEL Gürsu’da Büyük Coşku

Gürsu’da Büyük Coşku

- Guncellenme Tarihi: 29 Mayıs 2023 15:04
3 min read
Gürsu’da Büyük Coşku için yorumlar kapalı
0

İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonucu Gürsu’da sevinçle karşılandı. Sokaklara çıkan Gürsulular 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Türkiye Yüzyılı’nı coşku kutladı.

GÜRSU’DAN ERDOĞAN’A TAM DESTEK: YÜZDE 69,4

Türkiye, tarihinde ilk kez Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimi için sandık başına gitti. Sandıkların % 99.85’i açılırken resmi olmayan sonuçlara göre Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52, 16 ile seçimi önde tamamladı. Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Yener “Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olarak seçildiği görülmüştür” ifadelerini kullandı. Gürsu’da seçim sonuçları da sandıkların kapanmasından kısa bir süre sonra netleşmeye başladı. Gürsulular sandıkta yüzde 69,4 oy oranı ile Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekledi. Oy oranı net olur olmaz sokağa dökülen Gürsulular ilçe merkezinde kortej halinde yürüyüş gerçekleştirdi. AK Parti ilçe başkanlığında toplanan kalabalık sloganlar atarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sevgilerini ilettiler. Yürüyüş sonrası kutlamaların devam ettiği Gürsu’da, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hitabı da kalabalık tarafından dikkatle dinlendi.

Gürsu’daki sonuç için Gürsu halkına teşekkür eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ İlçemiz yüzde 69,4 gibi ciddi bir oy oranı ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan inanç ve teveccühlerini gösterdi. Bizler artık başlasın Türkiye Yüzyılı diyoruz. Hep beraber ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…