Home GÜNCEL “Acı Hatıraları Tatlı Bir Anı ile Unutturmaya Çalışacağız”

“Acı Hatıraları Tatlı Bir Anı ile Unutturmaya Çalışacağız”

- Guncellenme Tarihi: 27 Mart 2023 16:31
3 min read
“Acı Hatıraları Tatlı Bir Anı ile Unutturmaya Çalışacağız” için yorumlar kapalı
0

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve Eşi Sümeyye Işık, deprem felaketinden sonra Gürsu’ya yerleşen depremzedelerin acı hatıralarını unutturmak amacıyla çikolata yapıp, evlerine ziyarette bulundu.

BAŞKAN IŞIK’TAN DEPREMZEDELERE TATLI BİR ZİYARET 

Daha önce engelli vatandaşlarımız için kurabiye yapıp, onları Dünya Engelliler Günü’nde onları ziyarete gidip çok önemli bir farkındalık çalışması yapan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, bu kez depremzede vatandaşlarımız için kolları sıvadı. Eşi Sümeyye Işık ile mutfağa giren Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, özel yapım çikolataları hazırlayarak paketledi.  Başkan Işık, depremzedeleri evlerinde ziyaret ederek, hatırların sordu ve çikolataları hediye etti.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Ülke olarak yaşadığımız afetin yaralarını hep birlikte sararak, depremzede kardeşlerimizin iyileşmelerinde de yanlarında olmaya çabalıyoruz. Onların acı hatıralarını tatlı bir anı ile unutturmak istedik. Eşim Sümeyye Hanım ile birlikte depremzede kardeşlerimizi ziyaret ettik. Birlikte yaptığımız çikolatalardan ikram ederek, hatırlarını ve bizlerden istekleri var mı diye sorduk. Hep birlikte bu zor günleri de atlatacağız inşallah. Bir olmanın gücünü hissederek, sevgimizle yoğurduğumuz çikolataları yapmamızda ustalığıyla bize destek veren Şef Tolga Öztürk’e de çok teşekkür ederiz. Biz bir olunca çok güçlüyüz. Millet olarak kenetlenerek, inşallah bu günleri de geride bırakacağız” dedi.

Depremzedelere yaptığı tatlı sürprizle, onların gönüllerini ısıtan Başkan Işık, Ramazan Ayı’nın bereketini paylaştı ve çocukların oyunlarına katılarak onların da gönlünü aldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl’ün Geçmişi ile Geleceği Aynı İftar Sofrasında Buluştu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Huzurevi sakinleriyle lise öğrencilerini aynı iftar s…