Home GÜNCEL AK Partili vekil sessizliğini bozdu

AK Partili vekil sessizliğini bozdu

- Guncellenme Tarihi: 24 Ocak 2023 16:09
3 min read
AK Partili vekil sessizliğini bozdu için yorumlar kapalı
0

Katıldığı televizyon programında sarf ettiği “Tayyip ağabeye ihaneti bırak sırtımızda taşımamız lazım. Yani ayakkabısını elimizle yalamamız lazım” sözleriyle büyük tartışma yaratan AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız sessizliğini bozdu. AK Partili İbrahim Aydemir’in eleştirileri üzerinden açıklama yapan Yediyıldız, “Beni tanıyanlar, ‘Sen menfaat için konuşmadın ama böyle konuşmamalıydın’ dedi, ‘Eyvallah’ dedim. Ben belki haddimi aşmışımdır” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı överken “Tayyip ağabeye ihaneti bırak sırtımızda taşımamız lazım. Yani ayakkabısını elimizle yalamamız lazım” ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ VEKİL SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Programda sarf ettiği cümle nedeniyle aralarında birçok siyasinin de bulunduğu ismin tepkisiyle karşılaşan Yediyıldız kendisine yönelik eleştirilerin ardından sessizliğini bozdu.

“MENFAATİM İÇİN NE KİMSEYE YALVARIRIM NE DE BAŞKA ŞEYLER YAPARIM”

“Ben bu ifadeleri bir yerel televizyonda konuştum. Ve benim konuştuğum ifadeler, yerel ifadelerdir. Bizim yöremizde insanların rahatlıkla kullandığı ifadelerdir. Bu ifadenin arkasında herhangi birisine hakaret yoktur ve beni bilenler bilir; ben şimdiye kadar menfaatim için ne kimseye yalvarmışımdır, ne de başka türlü şeyler yapmışımdır” diyen Yediyıldız, Odatv’ye yaptığı açıklamada AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir’in kendisine yönelik “Haddini aşmıştır” eleştirilerine de yanıt verdi.

“BU HADDİ AŞMA VATANA, MİLLETE KARŞI FALAN DEĞİL”

Yediyıldız, “Herkes olaya kendi tarafından bakıyor. Beni tanıyanlar, ‘sen menfaat için konuşmadın ama böyle konuşmamalıydın’ diyen var. Erzurum Milletvekili İbrahim Bey ‘haddini aşmıştır’ dedi. ‘Eyvallah’ dedim. Ben belki haddimi aşmışımdır. Ama bu haddi aşma, vatana, millete karşı falan değil…” diye konuştu.

Kaynak: sondakika.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…