Home GÜNCEL Erkut Seymenler, Hayri Türkyılmaz ve Ömer Aydın’a ateş püskürdü

Erkut Seymenler, Hayri Türkyılmaz ve Ömer Aydın’a ateş püskürdü

- Guncellenme Tarihi: 14 Aralık 2022 16:47
5 min read
Erkut Seymenler, Hayri Türkyılmaz ve Ömer Aydın’a ateş püskürdü için yorumlar kapalı
0

Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler, Mudanya’nın âtıl ve sahipsiz bir kent haline getirildiğini söyledi. Mudanya’nın belediyecilik olarak kötü yönetildiğini öne süren Seymenler, bunun sorumlarının Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve ona göz yuman CHP Mudanya İlçe Başkanı Ömer Aydın olduğunu yineledi.

Mudanyalıların ilçe ve belediye kaynaklarının doğru kullanılmaması nedeniyle her geçen gün zarara itildiğini dile getiren Erkut Seymenler, ‘CHP Mudanya İlçe Başkanı gaflet ve dalalet içindedir. Mudanya Belediye Başkanı’nın başarısızlığını görmemek büyük bir gaflet, onu aklamaya çalışmak ise çok büyük bir dalalettir. CHP’li Mudanya Belediye Başkanı Mudanya’yı ihalelerine girilmeyen, imar planları yıllarca çözülmeyen, müteşebbislerin kaçtığı, büyükşehir belediyesi ile iletişimini sıfırlandığı atıl, sahipsiz bir kent haline getirmiştir.   CHP Belediyeciliği Mudanya’da Hayri Türkyılmaz’ın eliyle çökmüş, dibe vurmuştur. Belediye doğru yönetilmemekte, kaynaklar doğru kullanılmamakta, Mudanyalı zarar görmektedir’ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler, Hayvan Barınağı ve Soğuk Hava Deposu vaatlerini yıllardır yerine getirmeyen Türkyılmaz’a soru sorarken Ömer Aydın’ın müdahalesi ile karşılaştıklarını da sözlerine ekledi. Seymenler ‘Hayvan Barınağı ve Soğuk Hava Deposu vaatlerini bunca yıldır yerine getirmeyen Belediye Başkanı’na sorduğumuz soruları laf kalabalığı ile geçiştirmeye çalışan İlçe Başkanı o masalları CHP’li belediye meclis üyelerine anlatsın. Sokak hayvanları barınağı yapıldı mı? HAYIR. Soğuk Hava Deposu yapıldı mı? HAYIR. Sen bize ne anlatıyorsun Sn. Ömer Aydın. Mazeret değil çözüm üretin’ dedi.

Seymenler yaptığı yazılı açıklamada sorularını şöyle sıraladı:

Mudanya Belediyesine ait arsalarda bu barınak yapılamaz mıydı? Böyle bir çalışmaları olmuş mudur? İzin alma ile ilgili varsa sıkıntılı durumları niçin şimdiye kadar kamuoyuyla paylaşmamışlardır? Neyi, neden gizlemektedirler?

Mudanya Belediyesine ait 100 bin m2 arsasını satan belediye başkanı bu paraları nerede harcamıştır? Bu kaynaklarla hayvan barınağı ve soğuk hava deposu çalışmaları başlatılamaz mıydı?

Cumhur ittifakının kazanımlarına karşı kör, sağır ve dilsiz olup, bizi hükümete destek vermekle eleştiren CHP Mudanya İlçe Başkanı; TBMM’ye sızmış düşman bakiyesi HDP’nin ruh ikizine dönüşen ve yurtdışında icazet arayan CHP’yi mi doğru bulmaktadır?

Erkut Seymenler, açıklamasını sonlandırırken Hayri Türkyılmaz ve CHP Belediyeciliğini çürük tahtaya benzetti. Seymenler ‘CHP Mudanya İlçe Başkanı dalmış olduğu derin gaflet uykusundan uyansın ve anlasın ki; Çürük tahta çivi tutmaz. Hayri Türkyılmaz ve CHP Belediyeciliği çürük tahta gibidir, Mudanya’ya hayır getirmeyecektir’ ifadelerine yer verdi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…