Home GÜNCEL Erkut Seymenler: ‘Hayri Türkyılmaz, sahte bal satan adamlara benziyor’

Erkut Seymenler: ‘Hayri Türkyılmaz, sahte bal satan adamlara benziyor’

- Guncellenme Tarihi: 2 Aralık 2022 14:09
4 min read
Erkut Seymenler: ‘Hayri Türkyılmaz, sahte bal satan adamlara benziyor’ için yorumlar kapalı
0

Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı elinde kaosa dönüşen, maddi manevi sayısız mağduriyetlere sebep olan işleri nedeniyle topa tuttu.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, görevde olduğu dokuz yıla sayısız başarısızlık ve kargaşa sığdırdı. Mudanya Belediyesi ise üzerine ölü toprağı dökülmüş bir yer haline geldi.’ diye konuşan Seymenler, Mudanya Belediye Başkanı’nın icraatlerini söz verip yerine getirmediği işler, yanlış yapılan işler ve kaosa dönüşen işler olmak üzere 3’e ayırarak anlattı.

Erkut Seymenler sözlerini şöyle sürdürdü:

Mudanya Belediye Başkanı’nın söz verilip yerine getirmediği işlerden sadece birkaçını paylaşıyorum: Soğuk Hava Deposu, Hayvan Barınağı, Altın Yıllar Yaşam Köyü, Bademli Doğal Yaşam ve Spor Merkezi, Eğitim ve Spor Vadisi, Atatürk Evi…

Mudanya Belediye Başkanı’nın yanlış bir şekilde yaptığı işlerden birkaçı ise şöyle: Yıldıztepe Projesi, Zübeyde Ana Çocuk Akademisi, Lahit görünümlü saksılar, Mali Tablo Panosu, Büyükşehir Belediye Meclis Toplantıları…

Mudanya Belediye Başkanı’nın elinde kaosa dönüşen, maddi manevi sayısız mağduriyetlere sebep olan işler ise şunlar: Güzelyalı İmar Planı, Kapalı Pazar Yeri, Güzelyalı Yüzme Havuzu, Tirilyespor Sahası…

Seymenler, oy avcılığı yaparak söz verip yerine getirmediği projeleri ile Türkyılmaz’ı bir dönem çok meşhur olan sahte bal satan adamlara benzetti.

Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler, Türkyılmaz’a;

‘Bahsettiğimiz konuların değerlendirmesini Mudanyalı hemşehrilerimin takdirine bırakırken birkaç konuyu da Mudanya Belediye Başkanı’na sormak istiyorum.

Mudanya ilçesi dışında başka bir spor kulübüne belediye adına maddi destekte bulundunuz mu?

195 milyon lira ek bütçe almanızı da göz önünde bulundurarak Mudanya’daki spor kulüplerine hangi kriterlere göre ve ne kadar malzeme, servis ve nakdi destekte bulunuyorsunuz?

1 milyon liradan fazla bedele aldığınız yüzlerce saksıyı kullanıma kapadığınız Kapalı Pazar yerinde 7 aydır neden bekletiyorsunuz?’ diye sordu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…