Home GÜNCEL Erkut Seymenler 6’lı Masa’nın Mudanya Temsilcilerine Ateş Püskürdü

Erkut Seymenler 6’lı Masa’nın Mudanya Temsilcilerine Ateş Püskürdü

- Guncellenme Tarihi: 22 Aralık 2022 12:09
4 min read
Erkut Seymenler 6’lı Masa’nın Mudanya Temsilcilerine Ateş Püskürdü için yorumlar kapalı
0

Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler’in hedefinde bu kez muhalefet temsilcileri vardı. Seymenler, Mudanya’nın gelmiş geçmiş en başarısız Belediye Başkanı olarak ilan ettiği Hayri Türkyılmaz’ın kötü yönetimine gıklarını çıkarmayan 6’lı Masa’nın Mudanya temsilcilerine adeta ateş püskürdü.

6’lı Masa’nın Mudanya temsilcilerine ‘Var mısınız, yok musunuz? Ölü müsünüz, diri misiniz?’ diye seslenen Erkut Seymenler, sözlerine şöyle devam etti:

Belediye Başkanının başarsızlığı Mudanya’nın en büyük problemi haline geldi. Mudanyalının sorunları dağ gibi oldu, ne zamana kadar kafanızı kuma gömeceksiniz? Siz ne iş yaparsınız? 

6’lı masa genel siyasette olduğu gibi yerel de pusulasını şaşırmış, yörüngesini kaybetmiş, milletten ve gerçeklikten uzaklaşmıştır. Havanda su döven bu cenah Mudanya’ya hizmet üretemez. Fikirleri de yok, zikirleri de…

Hayri Türkyılmaz başkanlığındaki belediyenin Mudanya ve Mudanyalılara hiçbir yararının olmadığını dile getiren Seymenler, ‘Bu zararda 6’lı Masa’nın Mudanya temsilcilerinin de payı var’ dedi.

Seymenler ‘Mudanya’ya Mudanya Belediye Başkanı’nın kötü yönetimine ses çıkarmayanların, yanlışına yanlış demeyenlerin bu başarısızlıkta ve Mudanya’ya verilen zararda payı vardır. Sizler de en az Hayri Türkyılmaz kadar başarısızsınız’ ifadelerine yer verdi.

MHP Mudanya Teşkilatı olarak Mudanya’nın tüm sorunlarına eğildiklerini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler açıklamasına ‘MHP Mudanya Teşkilatı olarak Yıldıztepe’den Kapalı Pazar Yerine, Hayvan Barınağından Soğuk Hava Deposuna, Çocuk parklarından sağlık hizmetlerine, engelli hizmetlerinden imar planlarına, depremle mücadeleden gençlik ve spora kadar sayısız konuda düşüncelerimizi açıkladık, değer ürettik, mücadele ettik. Siz ne yaptınız?

MHP Mudanya Teşkilatı ‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ şiarıyla Mudanyalıyla bir olup derdiyle dertlenmeye, Mudanya için çalışmaya, hizmeti nimet bilip üretmeye ve fikirlerini ifade etmeye Allah’ın izniyle devam edecektir. Sefer bizden zafer Allah’tan’ sözleriyle son verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…