Home Duyuru MUSTAFA ESGİN’DEN SAMİMİ HAVA LİMANI ÇAĞRISI..

MUSTAFA ESGİN’DEN SAMİMİ HAVA LİMANI ÇAĞRISI..

- Guncellenme Tarihi: 12 Kasım 2018 17:02
3 min read
MUSTAFA ESGİN’DEN SAMİMİ HAVA LİMANI ÇAĞRISI.. için yorumlar kapalı
0

Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin işlevselliği yıllardır istenilen boyuta gelmeyen Yenişehir Hava Limanını güçlendirmek için halka seslendi. Tüm görüşlere açık olduğu belirtilen çağrıda herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine dikkat çeken Esgin’in paylaşımını aşağıda bulabilirsiniz.

BURSA’YA AÇIK ÇAĞRI…

Kıymetli Bursa’lılar…

Yaklaşık 20 yıl önce yapılan Havalimanımızı ne yazık ki; tüm çabalara rağmen yeterince kullanamıyoruz.

Şu an havalimanımızdan, Ankara, Trabzon, Erzurum, Muş ve Diyarbakır’a uçuşlar belli gün ve saatlerde gerçekleştirilmektedir. Gerek bu uçuşların gün ve sefer sayılarının artırılması gerek yeni destinasyonlara uçuşların mümkün olması için kent dinamikleri ve halkımızla birlikte hareket etmek durumundayız. Bu hem geniş perspektifli talep ve beklentilerin ortaya konulması hem kamuoyu oluşturulması adına kanımca çok önemli olacaktır.

Siyaset kurumu elbette çok önemli bir yere sahiptir, ancak siyasetin gerçek gücü ve etkinliği özellikle spesifik alanlarda sandığın da ötesinde kamuoyu ve halk desteği ile mümkündür.Herşeyi yetkililer bilmez, yaşayan milletin görüş ve önerileri beklentilerin gerçekleşmesinde belirleyici olmalıdır. Şimdi, lütfen Bursa adına, Bursa Havalimanının daha aktif kullanılması adına görüşlerinizi belirtin.

Mevcut seferlere ek gidilmesini istediğiniz şehir ve ülkeler, mevcut sefer günleri ve saatlerle ilgili eleştiri ve öneriler, havaalanımıza transferle ilgili beklentiler…Sivil toplum kuruluşları, hemşeri dernekleri, basınımız, sosyal medya kalemşörleri hepbirlikte siyasi ve ucuz polemiklerden uzak, Bursa adına,daha ulaşılabilir bir şehir olma adına elinizi taşın altına koymaya var mısınız?

BEN VARIM…

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Duyuru
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …