Home GÜNCEL Mustafa Öztürk de büyükşehir için kolları sıvadı

Mustafa Öztürk de büyükşehir için kolları sıvadı

- Guncellenme Tarihi: 12 Kasım 2018 16:40
3 min read
Mustafa Öztürk de büyükşehir için kolları sıvadı için yorumlar kapalı
0

Ak Parti Bursa 24. dönem milletvekili Mustafa Öztürk de Büyükşehir için kolları sıvadı. Pazartesi günü saat 15.00’de aday adaylığı için İl Başkanlığına başvuru yapacak olan Öztürk doğal kamuoyu desteği aldığına dem vurarak yola çıktığını dile getirdi.

Öztürk’ün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz.

Bursa Büyükşehir Belediyesi
Başkanlık Aday Adaylığı Başvurusu

Değerli Bursalı Hemşehrilerim, Ak Partimizin genel başkanı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın kutlu yürüyüşüne eşlik eden dava erleri;
Siyasi geleneğimizde var olan istişare sürecini tamamladım. Zamanı geldiği için sorumluluk alma insiyatifini dikkate alarak, Yeni Türkiye yolunda Bursa kamuoyunun doğal desteğini farkettim. 
Siyaset, bürokrasi ve sivil toplum tecrübemde emeği olan farklı kademelerdeki dava büyüklerimin
bu konuda cesaretlendirici teşviklerini de aldım. Kamuoyunun beklentisi doğrultusunda, 2019 yerel yönetimler seçimine yönelik Ak Parti’nin aday adaylık başvuru tarihleri arasında, karar öncesi müzakerelerimi paylaştığımda; Bursa kamuoyunun, Ak Parti’nin Türkiye vizyonuna eşlik etmek ve kent sorunlarının kalıcı çözümü noktasında yeni bir yönetim anlayışına ve yeni sistemin altyapısını yerelde oluşturucu bir takım oyununa ihtiyaç duyduğunu gözlemledim. Müzakerelerim, gözlemlerim sonucunda ve doğal kamuoyu desteği ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanlık aday adaylığı başvurusu için yarın saat 15.00′ da Bursa Ak Parti İl Başkanlığımızda başvurumu yapacağım.
Takdir milli iradenin tecellisi olan liderimizin kararında ve teşkilatımızla kamuoyunun takdiriyle bütünleşecek olan desteğinde sonuçlanacaktır.Dileğim, iki cihanda Allah’ın rızası ve milletimin teveccühüdür.
Kamuoyuna Saygılarımla…

Mustafa ÖZTÜRK
24. Dönem Ak Parti Milletvekili

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemlik Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları ve Özel Kalem Müdürü Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nde Şükrü Deviren’in belediye başkanı olmasının ardından, Deviren’in A T…