Home GÜNCEL Ahmet Murat Ünal, Yeni Çarşı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi

Ahmet Murat Ünal, Yeni Çarşı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi

- Guncellenme Tarihi: 4 Ekim 2018 16:33
2 min read
Ahmet Murat Ünal, Yeni Çarşı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi için yorumlar kapalı
0

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal, Yalı Mahalle’de Mudanya Belediyesi’ne ait ‘Yeni Çarşı’ esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Yeni Çarşı esnafının çalışma şartlarını olumlu hale getirmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten Ünal, esnafların tabela taleplerini de Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile görüşerek çözüme kavuşturdu.

Esnafların şikayetlerini tek tek dinleyen Dr. Ahmet Murat Ünal, ‘‘ Esnaflarımızın şikayetlerini not aldık. Sorunlarını yakından takip edeceğiz. İstedikleri tabelaları Büyükşehir Belediyemiz ve Mudanya Esnaf odamız tarafından yapılacak. Çarşı esnaflarımızın çalışma şartlarını olumlu hale getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız, kiralar çarşıdan daha büyük. Tabi bu konuda bizim elimizden bir şey gelmiyor. Çünkü bu çarşı Mudanya Belediyesi’nin yeri ve sorumluluğunda olan bir yer.
Ama esnaflarımızdan bir ricam var; biraz sabırlı olsunlar, Mart 2019’dan sonra Mudanya’mıza, AK Parti Belediyeciliği geldiğinde bu sorunlar kalmayacak.’’ diye konuştu.

Yeni Çarşı esnafına gerçekleşen ziyarete AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal’ın yanı sıra, Kadın Kolları Başkanı Neslihan Erdeniz ve İlçe Yöneticileri de katıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Havacılık Dünya’nın Transit Merkezi Türkiye

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’nin sadece 4 saatlik uçuş süresiy…