Home GÜNCEL Fehim Çaptık’tan Türkyılmaz’a “Şov yapıyor” açıklaması

Fehim Çaptık’tan Türkyılmaz’a “Şov yapıyor” açıklaması

- Guncellenme Tarihi: 4 Ekim 2018 15:37
5 min read
Fehim Çaptık’tan Türkyılmaz’a “Şov yapıyor” açıklaması için yorumlar kapalı
0

Mudanya İYİ Parti İlçe başkanı Fehim Çaptık, Mudanya’daki tarihi dokuyu oluşturan ve harabe halinde her an yıkılma tehlikesi yaratan evlerin akıbeti konusunda koruma amaçlı sadece evlerin çevresinin tel örgü ile çevrilmesine tepki gösterdi. Çaptık, “Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz şov yapıyor” dedi.

Çaptık açıklamasında, “Ne olacak Mudanya içindeki tarihi evlerin halleri? Kış ayının yaklaşması, yağışların artması sonucunda önlem alınmaz ise daha büyük felaketler oluşacak. Harabeye dönmüş, tarihi dokusu yok olmaya başlamış evlerimiz kendi halinde yıkılmayı bekliyor. Etrafına veya önüne çekilen tel örgüler çözüm olarak gözükse de yüksek risk arz ediyor. Her geçen gün tarih gözlerimizin önünde eriyor” dedi.

Hayri Türkyılmaz’ın günlük olarak nasıl rant sağlayacağının planlarını kurduğunu belirten Çaptık, “Marmara’nın incisi Mudanya’mıza hizmet edemiyor plan yapamıyorsanız sadece Belediye Mülklerine sahip çıkmanız Mudanya halkına yapacağınız en büyük hizmettir. Bu yıl ve geçen yıl yaşanan toprak kaymaları her geçen gün artıyor. Şu ana kadar yaşanan can kaybının olmayışı, bundan sonraki süreçte de olmayacağı anlamını taşımıyor. Bu yıl uzmanların dediğine göre kış soğuk ve uzun geçecek. Belediye bu konuda yeterli önlemleri aldı mı?” şeklinde konuştu.

Yapımı devam eden Yıldız Tepe’deki Hotel hakkında konuşan Çaptık, ” Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ne kadar suçu varsa, Mudanya Belediye’sinin de O kadar suçu var..! Yapımı devam eden hotel alanı villa imarlı iken neden Mudanya Belediyesi orayı Turizm alanına çevirdi sayın Türkyılmaz? Hotel inşaatına kestiğiniz ceza show yapmaktan ileriye gitmiyor. Kesilen ceza sadece ruhsat ekine yani projede olmayanı yaptıkları için kesildi. İYİ Parti olarak Milletimize verdiğimiz sözlerimizin her daim arkasında ve takipçisi olacağız. Bizler mücadele etmekten yorulmayan vatan, millet, bayrak sevdalısı, ülke çıkarlarımızı her zaman üstün kılan görev ve sorumluluk bilincine sahip, Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, Türkiye İYİ olana kadar gece uyumadan gündüz oturmadan mücadele eden İYİ insanlarız. 31 Mart yerel seçimler öncesi vatandaşlarımızı İYİ’lik hareketinin Mudanya’da ve Bursa’da tüm Belediyelere aday olduğunu, milletimizin özlemini kurduğu Vizyon ve Misyon sahibi yönetim kadrolarını vatandaşlarımızın teveccühü ile hizmetlerine getireceğiz” dedi.
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…