Home FOTO GALERİ BAŞKAN SALMAN: KADINLARIMIZ İNSANLIĞI AYDINLIK BİR GELECEĞE TAŞIYACAKTIR

BAŞKAN SALMAN: KADINLARIMIZ İNSANLIĞI AYDINLIK BİR GELECEĞE TAŞIYACAKTIR

- Guncellenme Tarihi: 7 Mart 2018 14:44
3 min read
BAŞKAN SALMAN: KADINLARIMIZ İNSANLIĞI AYDINLIK BİR GELECEĞE TAŞIYACAKTIR için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Salman, mesajında kadınların, Türkiye’yi ve insanlığı daha güçlü bir geleceğe taşıyacağına olan inancına vurgu yaptı.

Ayhan Salman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Toplumumuzda ve kültürümüzde seçkin ve saygın yeri olan kadınlarımızın, bu anlamlı ve özel günlerini kutluyor, kendilerine hak ettikleri saygıyı gördükleri sağlıklı, huzurlu bir yaşam diliyorum. Mensubu olduğumuz medeniyette hiçbir zaman insanları mezhebinden, inancından, kökeninden ve cinsiyetinden dolayı ötekileştirme yaşanmamış, tam aksine, inancımız Cenneti annelerin ayakları altına sermiş onların haklarını her fırsatta savunmuştur.

Bizler kadına yönelik şiddet başta olmak üzere, kadınlarımıza yapılacak her türlü baskı, hakaret ve ayrımcılığı, insanlığa yapılmış bir ihanet olarak görüyoruz. Kardeşliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde kadınlarımızın birleştirici ve bütünleştirici özelliğine ihtiyacımız var. Savaşların ve kavgaların son bulması, daha aydınlık yarınlar ancak kadınlarımızın gayretleriyle olacağı inancındayız. Umut ediyor ve biliyoruz ki ülkemizin birlik ve beraberliğinin de en büyük güvencesi kadınlarımız olacaktır. Ülkemizi ve insanlığı daha ileri götürecek olan da kadınlarımızdır.

Bu özel gün aracılığıyla kadınlarımızın hak ettikleri gibi, huzur ve mutluluk içerisinde yaşamalarını diliyor tüm kadınlarımızın dünya kadınlar gününü kutluyorum.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…