Home GÜNCEL Estetica Plus güzelleştirmeye devam ediyor

Estetica Plus güzelleştirmeye devam ediyor

- Guncellenme Tarihi: 8 Mart 2018 11:40
3 min read
Estetica Plus güzelleştirmeye devam ediyor için yorumlar kapalı
0

Estetica Plus iş kadınları ve basın mensubu kadınları kahvaltıda ağırladı. Kahvaltının ardından bünyesinde bulunan hizmetleri tanıtan Estetica Plus ailesi gelen herkese zumba dersi hediye etti. Genel Koordinatör Hasibe Atilla bütün kadınların kadınlar gününü kutlayarak kadınlar gününe özel kampanyaları olduğunu belirtti.

Kuaförden, lazer epilasyona, cilt bakımından, zumbaya kadar birçok konuda hizmet veren Estetica Plus, kendi bünyesinde bulunan Emr-et Restoranda iş kadınlarını ve basın mensubu kadınları ağırladı. Kahvaltının ardından Estetica Plus bünyesindeki hizmetler tanıtıldı. Tanıtıma Semra Teke, Şenay Gültan, Seda Aydın, Sevgi Aydemir, Sibel Barutçu, Meyra İlknur Mısır, Sinem Ünsün, Ebru Aşyapan, Naciye Akyurt, Arzu Kırayoğlu, Esra Şahiner Çırpar, Emine Gül Batır, Funda Kubat ve Tuğba Çalı katıldı.

Günde 15 dakika uygulandığında 2.5 saatlik yürüyüş ya da 1 saatlik spor sonucu yenilenme ve kişilerde tamir için hücrelerde üretilen enerjiye eşdeğer ölçüde enerji üretilmesini sağlayan andulasyon masaj tedavi, iğneli epilasyon, zayıflamaya yardımcı olan soğuk lipoliz ve G5, sivilce, akne, nemsizlik sorunlarına özel olarak uygulanan cilt bakımı uygulamalarının yanı sıra plates, zumba, kişiye özel dans derslerinin verildiği spor salonu ve kuaför salonu hakkında bilgiler verildi. Ayrıca katılım gösteren herkese zumba dersi hediye edildi.

Katılan herkese teşekkürlerini ileten Estetica Plus Genel Koordinatörü Hasibe Atilla bütün kadınların kadınlar gününü kutlayarak kadınlar gününe özel kampanyaları olduğunu belirtti.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …