Home Duyuru Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu kadrosuna başvuru için son günler

Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu kadrosuna başvuru için son günler

- Guncellenme Tarihi: 12 Mayıs 2017 13:56
3 min read
Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu kadrosuna başvuru için son günler için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu’nu oluşturacak sanatçı, memur ve teknik kadro için yapılacak sınavın başvurusu 18 Mayıs’ta sona eriyor.

 

Üç sezonu geride bırakan Nilüfer Belediyesi “Tiyatro” 2017-2018 sezonundan itibaren sözleşmeli sanatçı memur kadrosunu oluşturarak Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu olmaya hazırlanıyor. 20- 27 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek sözleşmeli sanatçı memur alım sınavı ile teknik personel ve oyuncu kadrosu oluşturulacak. Sınavlar Nilüfer Belediyesi Nâzım Hikmet Kültürevi’nde gerçekleşecek. 20-21 Mayıs tarihlerinde teknik personel, 22- 27 Mayıs tarihlerinde de oyuncu seçmeleri için sınav yapılacak.

Yoğun bir şekilde devam eden başvurular 18 Mayıs Perşembe günü saat 17.00’ye kadar devam edecek. İsteyenler başvuruları http://insankaynaklari.nilufer.bel.tr/giris.php  adresinden online olarak yapabilir.

Oyunculuk sınavına, üniversitelerin oyunculuk bölümlerinden mezun olanlar ya da yüksek lisansını oyunculuk üzerine tamamlamış olanlar girebilecek. Bu yıl mezun olacak adayların da sınava girebilmelerine olanak tanınacak. Son sınıf öğrencileri okullarından alacakları, durumlarını gösterir bir belge ile başvuruda bulunabilecekler. Sınavda başarılı olsa dahi, 31 Haziran 2017 tarihine kadar mezuniyet belgelerini getirmeyen adayların sınavları geçersiz sayılacak.

Oyuncu adaylarının, her biri 4 dakikayı aşmayacak şekilde biri komedi ve biri dram olmak üzere 2 tirat veya sahne parçası hazırlamaları gerekiyor.

Teknik kadro için ise sahne makinistleri (marangoz, demirci), terzi, sahne sesçisi, sahne ışıkçısı, aksesuarcı kategorilerinde personel alımı yapılacak. Sınav, uygulamalı mülakat şeklinde gerçekleşecek. Her meslek grubu mesleki uygulama, mesleki uygunluk, yetenek, kavrayış, ifade ve temsil kabiliyetleri gibi niteliklere göre ayrı ayrı değerlendirilecek Adaylar, daha detaylı bilgi almak için sınav şartnamesine  http://www.nilufer.bel.tr/nilufertiyatro adresinden ulaşabilir.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Duyuru
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş’a Gürsu’da Sevgi Seli

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gürsu Kent Meydanı’nda binlerce vatandaş t…