Home Duyuru Amsterdam’daki dünya finaline gitmek için yarışacaklar

Amsterdam’daki dünya finaline gitmek için yarışacaklar

- Guncellenme Tarihi: 20 Nisan 2017 14:57
3 min read
Amsterdam’daki dünya finaline gitmek için yarışacaklar için yorumlar kapalı
0

2004 yılından bu yana dünyanın en iyi B-boy’unu seçmek için düzenlenen Red Bull BC One Cypher’ın Türkiye seçmeleri için başvurular başladı. Bu yıl bir ilke imza atarak 2’ye 2 kapışmalara da izin verecek yarışmanın başvuruları 10 Mayıs’a kadar Redbull.com’dan yapılabilecek. Yarışma, Pozitif ve hiphoplife.com.tr ortaklığıyla düzenlenen Hip Hop Jam İstanbul’la güçlerini birleştiren Red Bull BC One Camp kapsamında gerçekleşecek.

B-boy Emir performs during Red Bull BC One at Kucukciftlikpark in Istanbul, Turkey on March 27, 2016

Dünyanın en büyük B-boy yarışması Red Bull BC One Cypher için geri sayım başladı. Bu yıl Amsterdam’da gerçekleşecek dünya finaline katılacak b-boylar 13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde Volkswagen Arena’da gerçekleşecek etkinlikte yarışacaklar. Pozitif ile Hiphoplife.com işbirliğiyle düzenlenen Hip Hop Jam İstanbul ile güçlerini birleştiren Red Bull BC One Camp’da b-boy yarışmalarının yanı sıra, dans ve graffiti workshopları düzenlenecek ve Türkiye’nin en önemli rapperları sahnede olacak.

B-boy Exen performs against B-boy Seko during Red Bull BC One at Kucukciftlikpark in Istanbul, Turkey on March 27, 2016

Amsterdam’daki dünya finali için başvurular başladı

Türkiye’nin en iyi B-boy’unun seçileceği Red Bull BC One için başvurular başladı. İlk kez bu yıl 2’ye 2 ‘crew’ kapışmalara da sahne olacak Cypher için başvurular 10 Mayıs 2017 tarihine kadar http://www.redbull.com/tr/tr/music/stories/1331853240298/red-bull-bc-one-2017-1vs1-battle-basvur adresinden yapılacak. Türkiye’den çıkan en iyiler, Amsterdam’a giderek BC One dünya finalinde yarışma hakkını yakalayacaklar.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Duyuru
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…