Home FOTO GALERİ VALİ KÜÇÜK’TEN KAPALI ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET

VALİ KÜÇÜK’TEN KAPALI ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET

- Guncellenme Tarihi: 21 Nisan 2017 13:22
3 min read
VALİ KÜÇÜK’TEN KAPALI ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET için yorumlar kapalı
0

Yoğun programlarına rağmen Bursalı vatandaşlarla iç içe olmayı ihmal etmeyen Bursa Valisi İzzettin Küçük, kapalı çarşı esnafını ziyaret etti.

Kapalı çarşı esnafı ile bir araya gelerek hoş sohbetlerin edildiği, Bursa’nın sorunlarının paylaşıldığı, direk esnaf penceresinden sorunlara çözüm arandığı sohbetlere zaman zaman alış verişe gelen vatandaşlarda katıldı.

Çarşı ziyareti sonrasında duygularını dile getiren Vali Küçük; “Osmanlının başkenti, Ulu Şehir Bursa’yı adım adım, sokak sokak gezmek bana ayrı bir haz katmaktadır. Şehrin yeşili, Uludağ’ın beyazı beni her zaman cezbetmiştir. Şehri uzaktan izlemektense yaşadığım şehri gezerek tanımak, doğal güzellikleri yerinde görmek, şehrin yaşayanları ile el ele olmak yaşamıma ayrı bir anlam katıyor.

Bursa’mız Dünya genelinde yaşam kalitesi en yüksek şehirler içerisinde ilk sıralarda yer alıyor. Dünyanın her yerinden insanlar, Ulu Şehrin tarihini, kültürünü ve harika doğasını görmeye Bursa’ya geliyor. Biz ise bu güzelliğin tam ortasında, kalbinde yaşıyoruz. Dört mevsimi ayrı bir sanat eseri gibi işlenen Bursa’mıza el birliği ile sahip çıkmalı, şehrimizi daha güzel hale hep birlikte getirmeliyiz. ” dedi.

Bursa’nın yaşayan tarihi, kapalı çarşı esnafı olarak Vali İzzettin Küçük’ü aramızda görmekten çok mutluyuz. Bu ziyaretler ile devletin gücünü ve gülen yüzünü her zaman yanımızda hissetmekten çok mutluyuz. Bizler kapalı çarşı esnafı ve çalışanları olarak her zaman, canı gönülden Valimizin yanındayız diyerek çarşı esnafı Vali Küçük’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…