Home Duyuru ENGELLERİ ORTADAN KALDIRAN HİZMET…

ENGELLERİ ORTADAN KALDIRAN HİZMET…

- Guncellenme Tarihi: 13 Nisan 2017 14:12
2 min read
ENGELLERİ ORTADAN KALDIRAN HİZMET… için yorumlar kapalı
0

OSMANGAZİ’DE SANDIKLARA ULAŞIM DAHA KOLAY OLACAK…

 

BURSA – Osmangazi ilçesinde 16 Nisan günü yapılacak olan referandumda oyunu kullanmak isteyen engelli vatandaşlar, sandıklara daha kolay ulaşabilecek.

AK Parti Osmangazi İlçe Engelli Komisyonu tarafından sağlanacak hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşlar, isim, soy isim ve adreslerini 0532 677 02 76 nolu telefondan İlçe Engelli Komisyonu Başkanı Bünyamin Vural’a bildirerek, taleplerini iletebilecek

AK PARTİ OSMANGAZİ İLÇE BAŞKANI ALİ YILMAZ, DARBE GİRİŞİMİNİ KINADI. (İHA/BURSA-İHA)

Referandum günü oy kullanacak engelli vatandaşların, sandığa daha kolay ulaşım sağlamak amacıyla böyle bir hizmeti devreye aldıklarını belirten AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Halihazırda belediyelerimizin bu konuda verdiği hizmetler var. Biz de AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı olarak bu konuda bir adım attık ve referandum günü Osmangazi ilçemizdeki engelli vatandaşlarımızdan gelecek talepler doğrultusunda, kendilerinin oy kullanacakları sandıklara ulaşımlarını sağlayacağız. Vatandaşlarımız Engelli Komisyonu’muza 0532 677 02 76 nolu telefondan ulaşarak, kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Duyuru
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…