Home FOTO GALERİ HAYAT HASTANESİ DOKTORLARI ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

HAYAT HASTANESİ DOKTORLARI ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

- Guncellenme Tarihi: 31 Mart 2017 14:33
3 min read
HAYAT HASTANESİ DOKTORLARI ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR için yorumlar kapalı
0

BURSA- Özel Hayat Hastanesi Meme Kliniği Direktörü Op. Dr. Adil Aydemir, Altınşehir Okulları’nda doktorluk mesleğini öğrencilere anlattı.

Altınşehir Okulları öğrencileri ve öğretmenlerinin katıldığı söyleşide Dr. Adil Aydemir, doktorluk mesleğinin avantajları ve dezavantajlarını öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği söyleşide Dr. Aydemir, doktorluğun dünyanın en özel mesleklerinden biri olduğunu söyledi. “Hangi mesleği seçerseniz seçin o mesleği en iyi şekilde temsil edin” diyen Dr. Aydemir, “Dünyanın neresinde olursanız olun doktorlara ihtiyaç vardır. Bizim mesleğimizde sabırlı olmak çok önemlidir. Gelen hastalara en iyi hizmeti vermek istiyorsanız onları sabırla dinlemeyi öğrenmelisiniz” dedi. Dr. Aydemir, doktor olmak isteyen öğrencilere düzenli ve sıkı çalışmaları gerektiği yönünde tavsiyede bulundu.

  1. AYDEMİR MEME KANSERİNİ ANLATTI

1-7 Nisan Kanser Haftası öncesi öğrencilere meme kanseri ile de ilgili bilgi veren Dr. Adil Aydemir, “Meme kanseri dünyada en yaygın görülen kanser türlerinden bir tanesi. Yaş ilerledikçe görülme olasılığı artıyor.  Bu kanser tipine karşı en etkili yöntem ise erken tanı. Düzenli muayenelerin yanında en ufak bir şüphe durumunda bir uzmana başvurmak gerekiyor.  Kanseri önlemek için de küçük yaşlardan itibaren sağlıklı beslenme, düzenli egzersiz alışkanlıklarını ve bireysel kanser riski ile ilgili bilgileri edinmek gerekiyor” ifadelerini kullandı.

ALTINŞEHİR’DEN HAYAT HASTANESİ YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Söyleşinin sonunda Özel Altınşehir Okulları Sanat Koordinatörü Özlem Başmanve Rehberlik Birimi Koordinatörü Gizem Burhan, öğrencilerin meslek seçimi konusunda bilgilendirilmesi adına yapılan seminer için verdikleri destekten dolayı Özel Hayat Hastanesi yönetimine ve Hayat Hastanesi Meme Kliniği Direktörü Op. Dr. Adil Aydemir’e teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …