Home Duyuru İyigüllü Şirketler Grubu 60. Yılını Kutladı

İyigüllü Şirketler Grubu 60. Yılını Kutladı

- Guncellenme Tarihi: 6 Aralık 2016 13:04
5 min read
İyigüllü Şirketler Grubu 60. Yılını Kutladı için yorumlar kapalı
0

Endüstriyel boya sektörünün önde gelen firmalarından İyigüllü Şirketler Grubu 60. yılını düzenlenen bir yemekle kutladı.

Aile şirketlerinin ortalama ömrünün 24 yıl olduğu Türkiye’de üçüncü kuşağın yönetiminde olan İyigüllü Şirketler  Grubu,  60. yılını kutluyor. Endüstriyel boya sektörünün önde gelen firmalarından İyigüllü Şirketler Grubu geniş katılımlı bir yemekle 60. yılını kutladı.  Firma yöneticileri ve sektör temsilcilerinin bir araya geldiği yemekte, 20. ve 30. yılını dolduran çalışanlara plaket verildi. Törende İyigüllü Şirketler Grubu’nda 36. ve 39. yılını dolduran çalışanlar da özel plaket töreniyle onurlandırıldı.jad-nasser-1

Gecede konuşan İyigüllü Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Melih İyigüllü, Türkiye’de aile şirketlerinin ortalama ömrünün 24 yıl olduğunu, firmalarının 60. yılı tamamlamasının kendileri için büyük bir gurur olduğunu belirtti. Üçüncü kuşağın yönetiminde olan firmalarının faaliyet alanlarını genişleterek büyümesini sürdürdüğünü vurgulayan Melih İyigüllü şunları söyledi: “ Türkiye’de şirketlerin yüzde 95’i aile şirketi. TÜİK ve İstanbul Ticaret Odası verilerine göre aile şirketlerinin ortalama ömrü 24 yıl. Bu aile şirketlerinin sadece yüzde 30’u ikinci kuşağa, yüzde 12’si üçüncü kuşağa geçebiliyor. Dördüncü kuşağa geçenlerin oranı ise yüzde 3’te kalıyor. Biz üçüncü kuşak olarak firmamızın kuruluş ilkelerine sağdık kalarak firmamızı ileriye taşıyoruz. Ana faaliyet alanımız elbette endüstriyel boya üretimi.  Akiş Boya olarak gelişimimizi sürdürerek, uluslararası ortaklıklarla markamızı büyütüyoruz. Endüstriyel boyanın girdiği her alanda, büyük projelere çözüm ortağı olabiliyoruz. Bunun yanında gayrimenkul sektöründe de yeni girişimlerimiz bulunmakta. Yakın dönemde ilgimizin arttığı tarımda da önemli hedeflerimiz var. 60. yılı faaliyet alanlarımızı genişleterek ve büyüme hızımızı artırarak karşıladık.”

Geceye İyigüllü Şirketler Grubu iştiraklerinden Akiş Boya’nın uluslararası ortağı Carboline yetkilisi Jad Nasser da katıldı.  Akiş Boya ile yollarının nasıl kesiştiğini anlatan Nasser,  firmanın 60. yıl gururunu paylaştıklarını belirtti.melih-iyigullu-1

Gecede açılış konuşmalarının ardından, plaket törenine geçildi. Törende geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden, firmanın ikinci kuşak yöneticisi Mehmet İyigüllü için hazırlanan plaketin sunumunda duygusal anlar yaşandı. Mehmet İyigüllü’nün plaketini oğlu Yönetim Kurulu Üyesi Melih İyigüllü, annesi Gülen İyigüllü’ye takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Duyuru
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…