Home Duyuru SONER ARICA ÖĞRETMENLER İÇİN SÖYLEYECEK…

SONER ARICA ÖĞRETMENLER İÇİN SÖYLEYECEK…

- Guncellenme Tarihi: 17 Kasım 2016 10:10
3 min read
SONER ARICA ÖĞRETMENLER İÇİN SÖYLEYECEK… için yorumlar kapalı
0

Tavacı Recep Usta Tuana Balo Salonu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Soner Arıca’nın katılacağı muhteşem bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.

Tuana Balo Salonu’nda daha önce gerçekleşen görkemli ve kalabalık organizasyonlara ev sahipliği yapan Tavacı Recep Usta, yine önemli bir etkinliği daha Bursalılarla buluşturuyor. Artık geleneksel hale gelen organizasyonda bu kez Türk pop müziğinin sevilen ismi Soner Arıca sahne alacak. ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla gerçekleştirilecek konserde yaklaşık 800 öğretmen ağırlanacak.

Emekli ve görev yapan öğretmenlerin konuk edileceği gece için yoğun bir hazırlık içerisinde olduklarını belirten Tavacı Recep Usta Genel Müdürü Atilla Murat İçin, “Tavacı Recep Usta’nın lezzeti dilden dile yayılan eşsiz tatlarını bu kez öğretmenlerimiz için sunacağız. Kusursuz hizmet ve hazırladığımız özel menüler ile kıymetli öğretmenlerimize güzel bir gece yaşatmayı arzuluyoruz. Tüm öğretmenlerimizi 24 Kasım Perşembe akşamı Soner Arıca konserimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Her yıl bir öncekinden daha iyi bir organizasyona imza atmak için uğraş verdiklerini belirten İçin şunları söyledi: “Geleneksel hale getirdiğimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü programımızı bu yıl da en kıymetlilerimiz olan öğretmenlerimizle birlikte kutlamak istiyoruz. Onlara güzel bir gece yaşatabilmek için yoğun uğraş veriyoruz. Bu kapsamda çok özel bir isim olan Soner Arıca’yı kendileriyle buluşturacağız. Soner Bey de sağ olsun böyle güzel bir gecede yer almak için çok heyecanlı olduğunu bizlere iletti. Geçen yıllar yaptığımız programın olumlu dönüşleri neticesinde bu yıl da öğretmenlerimiz için bol eğlenceli bir program hazırladık. Şu ana kadar gerçekleşen rezervasyonlarımızda büyük bir talep olduğunu görüyoruz. Umuyorum ki 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde 800 öğretmenimizle Bursa’da güzel bir organizasyona imza atacağız.”

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In Duyuru
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …