Home KÖŞE YAZILARI EĞİLMEDEN, BÜKÜLMEDEN…

EĞİLMEDEN, BÜKÜLMEDEN…

- Guncellenme Tarihi: 17 Mayıs 2016 13:27
3 min read
EĞİLMEDEN, BÜKÜLMEDEN… için yorumlar kapalı
0

 

 

“İleri Demokrasi” kavramı dilimize pelesenk olmuş… Ama sorsanız bir çoğu bilmez gereklerini. Basın ve medya kuruluşları, ileri demokrasinin en vazgeçilmezi, olmazsa olmazıdır. Sektöre yıllarını vermiş biri olarak hep sevdim yazmayı, karalamayı… Madalyonun arka yüzü hep vardır, bilirsiniz… Yegane gayemiz de bu oldu Söylem’de özel haberlerimizi çalışırken.

2 yıl bitti, üçüncü yılımızdan gün aldık. İşimiz gereği her gün birçok insanla konuşuyoruz, sohbet ediyoruz. Genelde yakın çevremden aldığım övgülere pek kulak asmayan biri olarak özellikle sektörde tanıdığım kişilerin gazetemizle ilgili söylediklerine kulak veririm. Birçok tanıdığım Bursa Söylem ve Mudanya Söylem’in öncelikle özel haberlerinin konuşulduğunu dile getirdiklerinde gerçekten gururlanıyorum. Biz henüz yeni bir gazeteyiz, 2 yıl çok uzun bir zaman değil… Emeklemeden yürünmeyeceğini bilenlerdenim. Çıkardığımız her özel haberlerle dolu sayıyı bizim adımımız olarak görüyorum.

Bu yolda; beni yalnız bırakmayan çok değerli köşe yazarlarıma, çalışma arkadaşlarıma, hizmet aldığım grafikerime, matbaacıma, reklam veren dostlarımıza şükran borçluyum.

Tek derdimiz eğilmemek, bükülmemek, alnımızın akıyla çıktığımız yolda ilerlemek…

Değerli okuyucularımız olmasalar biz hiç olmayız, sizlerle güçleniyoruz.

Bundan sonraki yayın politikamızı da aynı kararlılıkla devam ettireceğiz, eleştirenler elbette olacak, keza eleştiriye de açığız. Herkesin istediğini verdiğiniz bir yayın politikası olamaz, olursa da orada bir sıkıntı var demektir.

Doğru yoldayız, var olun yanımızda olanlar…

Sevgiler, saygılar…

 

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In KÖŞE YAZILARI
Comments are closed.

Benzer Haberler

Seçim Sürecini Damga Vuranlar ve Seçim Tahminlerim…

En güzelinden başlıyorum: 14 – 25 yaş arası gençler… Evet, gençlerin sürece en çok entegre…