Home GÜNCEL ” Bu Kestel halkına hakarettir ! “

” Bu Kestel halkına hakarettir ! “

- Guncellenme Tarihi: 25 Ağustos 2017 15:30
4 min read
” Bu Kestel halkına hakarettir ! “ için yorumlar kapalı
0

Kestel Belediyesi Meclis Üyesi İsmail Kılıç, Kestel halkının Kentsel Dönüşüm projelerinden mağdur olduğunu, çözüm yerine çözümsüzlük ile uğraştığını ifade etti. 29 Ağustos’ta Kentsel Dönüşüm adı altında bir toplantı düzenleneceğini dile getiren Kılıç, ” Toplantıyı yönetecek isim bile belli değil, kim o koltuğa oturup insanlara tatmin edici cevaplar verecek ? ” dedi.

Kestel Belediyesi MHP’li Meclis Üyesi İsmail Kılıç, 3 dönemdir Belediye Başkanı koltuğunda oturan Ak Parti’li Yener Acar hakkında sert eleştirilerde bulunarak, Kestel’de yapılan Kentsel Dönüşüm çalışmalarının Kestel halkını perişan ettiğini ifade etti. Kılıç, Kestel’de yaşayan vatandaşlar ile resmen alay edildiğini, Kentsel Dönüşüm hakkında yapılacak olan toplantıyı yönetecek bir kişinin dahi olmadığını kaydetti.

6 yıldır Kentsel Dönüşüm adı altında insanların evlerine hükmeden bir Belediye Başkanı olamaz diyen Meclis Üyesi İsmail Kılıç, ” İnsanlar çadır ve naylonların altında yaşamaya uğraşıyor. Bu da yetmezmiş gibi bir de vatandaşa Kentsel Dönüşüm rezaletinden sonra 2. bir hakaret yaşatıyorlar. Kentsel Dönüşüm adı altında 29 Ağustos saat 20.00’de Kestel Kültür Merkezi’nde bir toplantı olacak ve bu toplantıda halk ile görüşülecek. Fakat toplantıyı kimin yöneteceği belli değil ” dedi.

Vekili arayan, vekilin ise böyle bir toplantıdan dahi haberi olmadığını ve toplantıya katılmayacağını belirten Kılıç, ” Kim o koltuğa oturup insanlara tatmin edici bir cevap verecek ? Kefil yok, asil yok, vekil yok. Bu Kestel halkı ile alay etmekten başka bir şey değildir. Bu bilgilendirme değil, insanları oyalamaktır. 3 dönemdir onu destekleyen vatandaşına kimsenin bu şekilde davranmaya hakkı yoktur. Umarım biran önce Kestel’i iyi yönetecek birileri gelir, bu sıkıntılardan kurtuluruz. Temennimiz bu riskli alan dedikleri düzmece oyunun bir an evvel bozulmasıdır. Yoksa vatandaşımız perişan olmaya devam edecektir ” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yazar Özlüoğlu: Edebiyat, Unutulanları Yaşanır Kılıyor

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Edebi Kazılar söyleşilerinin yeni dönemdeki ilk konuğu …