Home FOTO GALERİ Çocukların yüzme keyfi

Çocukların yüzme keyfi

- Guncellenme Tarihi: 25 Ağustos 2017 15:39
3 min read
Çocukların yüzme keyfi için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yaz dönemi yüzme kursuna katılan çocukları havuz başında ziyaret etti.

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Uğur Böceği Kütür Merkezi aracılığı ile bu yaz döneminde düzenlediği sportif ve kültürel aktivitelerle sosyalleşme çağındaki çocukların yüzünü güldürdü.

Basketboldan voleybola, müzikten tiyatroya kadar  bir çok alanda çocukların gelişimini ve becerilerini arttırmak amacıyla gerçekleştirilen etkinliklerin başında gelen ücretsiz yüzme kursu eğitimleri de büyük ilgi gördü.

Temmuz – Ağustos döneminde uzman eğitmenler öncülüğünde düzenlenen ücretsiz yüzme kurslarına katılan 200 çocuk, Süngü Spor Tesisleri’nde suyla buluştu.

Haftanın üç günü iki saatlik seanslarla yüzme tekniklerini öğrenen çocuklar keyifli anlar yaşadı.

 

‘Hem eğlence hem öğrenme’

 

Çocukların eğlenerek temek seviyede yüzme öğrenme imkanı buldukları kursu ziyaret eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, sosyal belediyecilik anlayışıyla yeni nesle yeteneklerini keşfetme fırsatı sunduklarını söyledi.

Başkan Kurtulan; ” Yaz tatilinde öğrencilerimize faydalı olacak bir çok kurs düzenledik. Bunlardan birisi de yaz yüzme kurslarıydı. İki ay boyunca süren bu eğitimlerde 2004-2007 doğumlu çocuklarımız hem yüzme öğrendi hem de yeni arkadaşlıklar kazanma imkanı buldu. Özellikle çocuklarını gönül rahatlığıyla bu kursa gönderen velilerimiz duydukları memnuniyeti bize ilettiler. Yeni eğitim sezonu öncesi moral depolayan çocuklarımızı yıl içerisinde sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…