Home FOTO GALERİ Referanduma Engelsiz Ulaşım

Referanduma Engelsiz Ulaşım

- Guncellenme Tarihi: 13 Nisan 2017 15:14
2 min read
Referanduma Engelsiz Ulaşım için yorumlar kapalı
0
  • Sandıklara Ulaşımda Engeller Kalktı
  • Osmangazi’de Engelli Seçmene Özel Araç
  • 16 Nisan İçin 16 Özel Araç

 

Osmangazi Belediyesi, 16 Nisan Pazar günü yapılacak referandumda oy kullanacak engelli vatandaşların seçim sandıklarına ulaşımını kolaylaştırmak için 16 engelli aracıyla hizmet verecek.

Anayasa değişikliği referandumu için sandığa gidecek olan engelli vatandaşları unutmayan Osmangazi Belediyesi, engelli vatandaşlara ulaşım desteği sağlayacak. 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandumda oy kullanma hakkına sahip olan ortopedik engelli vatandaşlara, sabah saat 08:00’den akşam 17:00’ye kadar ücretsiz ulaşım hizmeti sunulacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Sosyal belediyecilik anlayışımızın bir gereği olarak anayasa değişikliği referandumunda oy kullanacak ortopedik engelli vatandaşlarımız, evlerinden araçlarımızla alınıp, sandıklarının bulunduğu seçim merkezine götürülecek. Oylarını kullandıktan sonra da yeniden evlerine bırakılacak. Sunmuş olduğumuz bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, 13 Nisan’dan itibaren mesai saatleri içerisinde 0224 280 29 29 numaralı telefonu arayarak talepte bulunabilirler” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…