Home FOTO GALERİ HİSAR LEO KULÜBÜ’NDEN “KİTAP PERİSİ” PROJESİ…

HİSAR LEO KULÜBÜ’NDEN “KİTAP PERİSİ” PROJESİ…

- Guncellenme Tarihi: 6 Nisan 2017 14:19
3 min read
HİSAR LEO KULÜBÜ’NDEN “KİTAP PERİSİ” PROJESİ… için yorumlar kapalı
0

HİSAR LEO ÜYELERİ KİTAP OKUMA SEVGİSİYLE KADIN HAKLARINA

DİKKAT ÇEKİYOR…

 

Lions 118-K Yönetim Çevresi kapsamında çalışmalarını sürdüren Hisar Leo Kulübü üyeleri, “Kitap Perisi” projesini Turkiye’de hayata geçirdiler. Hisar Leo Kulübü üyeleri, ortak teması “güçlü kadın” olan çeşitli kitapları kamuya açık yerlere bırakarak bulanların okuması için sürpriz yaptılar.

Çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Hisar Leo Kulübü 2016-2017 Hizmet Dönemi Başkanı Öz Deniz Varol, “Bu projede hem kadın haklarına dikkat çekmeyi, hem de kitap okuma sevgisini daha da arttırmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Kitap Perisi projesinin 25 ülkedeki okumayı sevenleri bir araya getiren uluslararası bir çalışma olduğunu sözlerine ekleyen Hisar Leo Kulübü 2016-2017 Hizmet Dönemi Başkanı Öz Deniz Varol şunları söyledi:

“8 Mart günü dünyanın dört bir köşesinde İngiliz oyuncu Emma Watson’un seçmiş olduğu ‘Our Shared Shelf’ kitapları çeşitli noktalara bırakıldı. Bu kitapları bulanlar, ünlü İngiliz oyuncu tarafından bizzat yazılmış bir mektuba da bulmuş oldu. Kitapların tamamının ortak teması güçlü kadınlar. Biz de Bursa’da farklı yerlere bu kitapları bulunup okunsun diye bırakarak, hem emekçi kadınlarımızı andık hem de bir parça olsun kitap sevgisini aşılamaya çalıştık.”

Projenin Türkiye ayağı olarak çalışmaların devam edeceğini belirten Varol açıklamasını, “Farklı kitaplar ile şehrimizde, hatta ülkenin dört bir yanında kitap paylaşmaya devam edeceğiz. Siz de eğer kitaplarımızdan birini bulursanız fotoğrafını #ibelieveinbookfairies ve #BursaHisarLeo etiketiyle paylaşmayı, kitabı okuduktan sonra da başkasının bulması için tekrar bir yere bırakmayı unutmayın” diyerek tamamladı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…