Home FOTO GALERİ AK PARTİ OSMANGAZİ “EVET” İÇİN SAHADA

AK PARTİ OSMANGAZİ “EVET” İÇİN SAHADA

- Guncellenme Tarihi: 6 Nisan 2017 14:29
3 min read
AK PARTİ OSMANGAZİ “EVET” İÇİN SAHADA için yorumlar kapalı
0

BURSA- AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan ve Osmangazi İlçe Teşkilatı ile birlikte 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum için vatandaşlarla bir araya geldi.

Koğukçınar ve Bahar mahallelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren ve vatandaşların halk oylamasına sunulacak anayasa maddeleri ile ilgili sorularını yanıtlayan Yılmaz, Pirlepeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde çift başlı sistemin Türkiye’ye neler kaybettirdiğini anlattı. AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan eşliğinde Demirtaş’ta temaslarda bulunan Yılmaz, Demirtaş sakinlerinden evet sözü aldı.

YILMAZ: MECLİS DAHA DA GÜÇLENECEK

Yılmaz, Milletvekili Birkan ile, Giresun, Tirebolu, Gücüleliler Derneği ve Erzincanlılar Derneği’nde toplantı düzenleyerek vatandaşların yeni anayasa hakkındaki sorularını yanıtladı. Türkiye’nin gelişmesini ve güçlenmesini istemeyenlerin bilgi kirliliği oluşturduğunu söyleyen Yılmaz, “Meclis işlevsiz kalacak algısı oluşturulmaya çalışıyor. Ancak tam tersine Meclisimiz, denetim görevini eksiksiz yapacak ve bu sistemle daha da güçlenecek” dedi.

BİRKAN: KOALİSYONLAR TARİH OLACAK

Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi ile Türkiye’nin önünün açılacağını, darbelerin sona ereceğini, koalisyonların tarih olacağını ve her alandaki hizmetlerin etkin hale geleceğini söyledi. Yeni sistemin yerel hizmetler noktasında da önemli olduğunu ifade eden Birkan, “Referandumdan ‘evet’ çıkacağına şüphemiz yok. Önemli olan güçlü bir ‘evet’ çıkması. Bizler de bu yönde çalışıyoruz ve sahadayız. Yeni sistemde her şey çok daha güzel olacak

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…