Home GÜNCEL EN BÜYÜK DAVAMIZ EĞİTİM

EN BÜYÜK DAVAMIZ EĞİTİM

- Guncellenme Tarihi: 8 Kasım 2016 10:50
3 min read
EN BÜYÜK DAVAMIZ EĞİTİM için yorumlar kapalı
0

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa’daki eğitim ortamının üst seviyeye taşınması için yeni bir protokole daha imza attı.

Vali Küçük: “En büyük davamız eğitim davası. Çocuklarımızı iyi yetiştirirsek pek çok sorun bizim için hafiflemiş olur.” dedi.

Heykel Tarihi Valilik Hizmet Binasında hayırsever Selçuk Teşik ve Bursa Valisi İzzettin Küçük’ün imzaladığı protokol töreninde Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de hazır bulundu. İnegöl İlçesi, Kemalpaşa Mahallesinde 12 derslikli olarak yapımına başlanacak olan projenin önümüzdeki eğitim döneminde hayata geçirilmesi bekleniyor.

Törende konuşan Vali Küçük: “Bugün çok hayırlı bir iş için bir araya geldik. İnegöl’ün çok değerli hayırsever iş adamı Selçuk Bey, hayır işlerine bir yenisini daha ekliyor. Daha önce eşi adına bir rehabilitasyon merkezi yaptırmıştı ve şimdi onun yakınına 12 derslikli, 1800 m2’lik alana, salonlarıyla, kütüphanesiyle, donanımıyla bir ilköğretim okulu yaptırıyor.Bunu bir protokole bağlayacağız. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Sağ olsun var olsun. Hanımefendiye de buradan selamlarımızı iletiyoruz. Tabi bu güzel hayrın gerçekleşmesinde bölge milletvekilimizin de değerli katkıları var. Kaymakamımızın, Belediye Başkanımızın ve Milli Eğitimin aynı şekilde katkısı var. Hepsine ben ayrı ayrı teşekkür ediyorum. En büyük davamız eğitim davası. Çocuklarımızı iyi yetiştirirsek pek çok sorun bizim için hafiflemiş olur. Eğer yetiştiremezsek her sorun büyür. Selçuk Beye tekrar teşekkür ediyorum, Allah rızkına kat be kat bereket versin. Kendisi İnegöl ve Bursa için değerli bir insan. Bu kıymetli okulun da İnegöl ve Bursa için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…