Home GÜNCEL Semra’nın Polo’su

Semra’nın Polo’su

- Guncellenme Tarihi: 7 Haziran 2016 13:43
7 min read
Semra’nın Polo’su için yorumlar kapalı
0

 

Gazetemiz 3. yılına girdi, ben de naçizane 2004 yılından beri bizzat basın sektörünün içinde yer alıyorum. 2014 yılına kadar Bursa’daki yerel yayın organlarında kurumsal iletişim görevini yaptım. O tarihten beri gerçekleşen tüm seçimlerde röportajlarla, siyasal ek çalışmalarıyla aktif görev aldım.

Bir kız evladım var, Dilara… Çok şükür ki; bugüne dek evladımın boğazından haram geçirmemek için gecemi gündüzüme katıp çalışıp didindim, sonunda Allah yardım etti ve bir akrabamın verdiği destekle gazetemizi kurduk.

2 yıl boyunca bir süre Albea, bir süre de Linea marka kiralık araç kullandım, malum bizim işler araçsız olmuyor, basın toplantıları, meclis toplantıları, özel ekler vs. koştur babam koştur…

Bu yılın Ocak ayında da Esnaf Kefaletten kredi çekerek altımızdaki 2007 model Polo marka aracı alabildik. Kuruma 4 yıllığına borçlandık, 2. Kredi zamanı geldi, ödeyeceğiz inşallah..!

Şimdi bunları neden anlatıyorum:

Bu Cumhuriyet Halk Partisinin içinde bir camia var ki gerçekten enteresanlar… Çamur siyasette üstlerine yok… Demem o ki; CHP’li ba(ğ)zı arkadaşlar yememiş, içmemiş (oruçtan falan değil), hakkımda ne dedikodu üretiriz diye düşünmüşler. Derlermiş ki; Linea’ya binerken nasıl Polo’ya biniyormuşum, Ak Parti Mudanya İlçe Başkanlığından yüklü miktarda para almışım, hatta aracımı da onlar almış…

Yani Sayın Başkan Dr. Murat Ünal, bir takım beslemeler sağda solda AK Parti’nin bu yazıları bize parayla yazdırdığını söylüyormuş? Sizi de zan altında bırakıyorlar nitekim… Eh ne de olsa kişi kendinden bilir işi. Kendileri böyleler ki, böyle düşünüyorlar… Ama siz yine de bize muhalefet yapmamız için kaç para veriyorsunuz merak ettim  ve madem siz para veriyorsunuz benim diye haberim yok? Başkan neredeyse paralar söyleyin de alalım… Madem öyle gönderiyorum aracımın kredi takvimini ödeyin bari artık. Boşa çıkarmayalım bu dedikoduları…

Yahu sanki Mudanya Belediyesi sütten çıkmış ak kaşık, ben de haberleri uydurarak yazıyorum… Tüm haberlerimiz belgeli, hukuksuz yapılan her iş karşısında durmaya devam edeceğiz, bundan hiç kuşkunuz olmasın..!

Benim ne Ak Parti’de ne işe soktuğum bir akrabam, ne de karımı işe alsın diye yalakalık yaptığım başkanım var. Muhalefet edenlere iftira edip önce partiye üye olup sonra dükkan açanı da gördük, 50’lik karısını belediyede işe koyanı da… Biz sizin ciğerinizi biliriz. Çamur atmaya kalkıyorsunuz ama ayaklarınız fosseptik çukurunda onu görmüyorsunuz. Haddinizi bilin..!

Çok ayıp çok, iftira aciz kişi işidir, doğru insanlara tutmaz, öğretmediler mi size bunu…

Haram yiyen namussuzdur, kabul mü?

 

Çevreciler(miş)…!

İskelede, sahilde, Mudanya Belediyesinin yegâne medar-ı iftarı Tekel Park’ta protesto eylemleri ile belediyeyi yönettiğini sananlar; Doğader ile birlikte Ketendere Ro-Ro iskelesi için cümbür cemaat Dünya Çevre Gününde Ketendere’ye çıkarma yaptı. Ne güzel, çevrecilik şahane bir şey tabi ama niyetiniz samimi ise…

Mudanya’nın her noktasında zeytinlikler sökülüp beton bloklar dikilirken ve bu betonları dikenler Belediye’nin sponsorluğunu yapıyorken Ketendere’deki eyleme kim inanır? Samimi olun beyler..! Madem çevre diyorsunuz hadi bakalım iptal edin imarları da görelim çevreciliğinizi, samimiyetinizi.. Ha bir de kayınpeder yeşil alana bina mı yapıyordu, neydi o konu?

13382334_1606118253034290_1936622939_n

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Seçim Sürecini Damga Vuranlar ve Seçim Tahminlerim…

En güzelinden başlıyorum: 14 – 25 yaş arası gençler… Evet, gençlerin sürece en çok entegre…