Home KÖŞE YAZILARI HA GAYRET..!

HA GAYRET..!

- Guncellenme Tarihi: 7 Haziran 2016 13:46
4 min read
HA GAYRET..! için yorumlar kapalı
0

Kızılderili ve Afrikalıların kanı üzerine kurulan dünyanın en büyük soykırım suçlusu,70 milyon Kızılderili’nin,35 milyon Afrikalı ve Ortadoğulu kölelerin katili ABD merhaba size!

1,5 milyon Cezayirliyi katleden,Vendee sokaklarında 25 bin kişiyi kurşuna dizen,600 bin sivili öldüren,                           3 milyon Afrikalının kanı ellerinde olan Fransa ne mutlu size!

1911-1940 yılları arasında uyguladığı imha operasyonları ve çölün ortasında kurduğu toplama kamplarında yüz binlerce Afrikalı Müslüman ı öldüren İtalya bu yakışırdı size!

1989 başlarında toplu halde 300 bini aşkın insanı göçe zorlayan,her türlü baskıyı kuran işkence tezgahlarından sivil vatandaşları geçiren Bulgaristan komşuluk böyle bir şey işte!

İnsan katliamında Hitler ile yarışan Stalin’in emriyle milyonlarca köylü ya katledilmişti ya da açlığa terk edilerek öldürülmüştü,ne çabuk unutuldu yakıştı mı size!

Anadolu’da Mondros tan sonra İzmir’e ayak bastıkları gibi kadını çocuğu kurşuna dizen,                                             Kocasının gözleri önünde karısına tecavüz eden,                                                                                                                             Doğmamış çocuğu anasının karnında süngüleyen,                                                                                                                       Vahşetin tarifini yeniden yazan Yunanistan soykırım böyle yapılır işte!

Yunanistan’ın uzatması,Kıbrıs Rumları barış harekatından önceki kanlı tarihi ne çabuk unuttunuz öyle!

Arjantin’den Avusturya’ya,Brezilya’dan Kanada’ya,  Çek Cumhuriyetinden İsviçre’ye tam 28 ülke tanımıştı soykırımı.

Yeşiller Partisinin Tokat’ta doğan Alman olan eş başkanı Cem Özdemir’in Ermeni soykırım tasarısını Alman meclisine getirmesi ve kabul edilmesi ile 29.ülke Almanya oldu.!

29 milyon sivil insanın Naziler tarafından toplama kamplarında,gettolarda katledildiğini,                                                    Öldürülen 6 milyona yakın Yahudiyi,1 milyon Çingeneyi ne zaman unuttun Almanya!

Dün insanlık tarihinde olmamış katliamlara imza atan,vahşette sınır tanımayan,soykırımın isim babaları olan ülkelerin bugün 1915 olaylarını soykırım olarak görmesi ne acı.

Ermenilerin gerçekleştirdikleri soykırımları görmeyecek kadar acz içine düşen,                                                                      1992 yılından beri Azerbaycan topraklarının bir bölümünü işgal eden,Hocalı katliamını gerçekleştiren Ermeni vahşetini görmeyerek 1915 olayı soykırımdır diyen medeniyetin seçkin ülkeleri bu ayıp yeter size!

Siyaseti ticaret zihniyeti ile yapan,bakkal yönetme şekli ile ülke yönetmeye çalışan AKP,dış siyasetinizle soykırımı tanıyan ülke 29 oldu ha gayret nice 29 lara,290 lara…!

 

Load More Related Articles
  • TBMM sirk değildir

    Tirat : Bir oyunda, oyuncunun bir kezde söylediği oldukça uzun konuşma. Sone : İki dörtlü …
  • Güler Buğday’a saygılarımla…

    Güler Buğday; Bursa siyasetinde il başkanı olmuş, milletvekili seçilmiş, parti meclisi üye…
  • KÜÇÜK BEDENLER VE YAVRU KÖPEK

    Patileri ve kuyruğu kesilmiş şekilde ormana atılmış yavru köpeği gördük bayram arifesinde&…
Load More By Taylan Devrim Ercan
  • Hedef Şaşırtma!

    Nereden baktığınıza bağlı bir davranış biçimi ‘hedef şaşırtma!… Bir iktidar Milletve…
  • Şatafat mı? İhtiyaçlar Hiyarerşisi mi?

    Bize çok yerinde bir örnek olacak ve bu gün yaşanan şatafata dur diyen bir insan psikoloji…
  • Değişim Şart Oldu!

    Temelde her anne-baba oğul ve kızı arasında bazı düşünce farklılıkları da olsa, bir gün ge…
Load More In KÖŞE YAZILARI
Comments are closed.

Benzer Haberler

TBMM sirk değildir

Tirat : Bir oyunda, oyuncunun bir kezde söylediği oldukça uzun konuşma. Sone : İki dörtlü …