Home GÜNCEL Özdilek Geleneksel Sünnet Şöleniyle 225 Çocuk Erkekliğe İlk Adımı Attı

Özdilek Geleneksel Sünnet Şöleniyle 225 Çocuk Erkekliğe İlk Adımı Attı

- Guncellenme Tarihi: 27 Temmuz 2015 14:33
3 min read
Özdilek Geleneksel Sünnet Şöleniyle 225 Çocuk Erkekliğe İlk Adımı Attı için yorumlar kapalı
0

Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Tekstil San. A.Ş. tarafından 14’üncüsü düzenlenen geleneksel sünnet şöleniyle 225 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.
Özdilek tarafından 1992 yılından bu yana geleneksel hale gelen sünnet şöleninde bu yıl 225 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. Bugüne kadar bin 550 çocuğun sünnet edilmesine olanak sağlayan geleneksel sünnet şöleni, Yalova Yolu üzerindeki Özdilek Tesisleri’nin arka otopark çim alanında gerçekleştirildi. Sünnet operasyonun ücretsiz olarak hastanede gerçekleştirildiği Özdilek sünnet şöleni Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı. 14’üncü geleneksel sünnet şöleni ile ilgili açıklamalarda bulunan Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, “1992 yılından beri geleneksel hale getirdiğimiz sünnet cemiyetlerimiz devam ettiriyoruz. Personelimizin çocuklarından bu yıl 225 çocuğumuz erkekliğe ilk adımını attı. Buna vesile olmak bizim için büyük bir mutluluktur. 1972 yılında kurulan Özdilek, bugüne kadar bir çok alanda hizmet vermeye çalıştı. Bununla beraber, buradan 6 bin 500 kişi ekmek yiyor. Allah’ın izni ve devletimizin müsaadesiyle hizmetlerine devam edecek. İnsanların yaşamına faydalı olmak bizim için büyük bir haz. Biz kendimize Özdilek ailesi diyoruz ve bir arada olmaktan çok mutluyuz” dedi.
Sünnet olan çocuklar ile tek tek ilgilenen Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, erkekliğe ilk adımı atanların da cebine harçlık vermeyi ihmal etmedi. Yemeklerin yendiği ve hoş sohbetlerin edildiği sünnet şöleni söylenen şarkılarla son buldu.

Kaynak:Hürriyet.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kardeş Kent Ardino’dan Başkan Özdemir’e ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Ardino Belediye Başkanı İzzet Şaban ve beraberindeki heyet Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Ö…