Home FOTO GALERİ KADIN MUHTARLARLA REFERANDUM BULUŞMASI

KADIN MUHTARLARLA REFERANDUM BULUŞMASI

- Guncellenme Tarihi: 7 Nisan 2017 14:02
2 min read
KADIN MUHTARLARLA REFERANDUM BULUŞMASI için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ,Bursa’da  Kadın Muhtarlarla Kahvaltı programında buluştu.

Toplumun temel taşını oluşturan Muhtarların; Devletin halka dönük en yakın yüzü olduğunu, adeta kılcal damar vazifesi gördüğünü belirten Gözgeç; Muhtarların koşullarında önemli gelişmeler kaydedildiğini; Cumhurbaşkanımızın da; Muhtarlarımızın maaşlarının asgari  ücrete çıkarılmasından sonra sigorta primlerinin ödenmesi müjdesinin memnuniyetle karşılandığını ifade etti.

Kadınların; ekonomide, siyasette, sosyal alanda, özellikle karar alma mekanizmalarında daha artması gerektiğini belirten Gözgeç; Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgilendirmelerde bulundu; Millet iradesinin daha güçleneceğine vurgu yapan Gözgeç; Yürütmeyi (Hükümeti) ve Yasamayı (Meclisi)  halk doğrudan seçecek. Türkiye; istikrarla; milletten aldığı güçle daha güçlü bir Türkiye olarak yoluna devam edecek. Bu sistem: Parlamenter sistemin doğurduğu krizleri ortadan kaldıran; tarihi tecrübelerimizden ve diğer ülkelerin uygulamalarından yola çıkarak; ülkemize özgü bir hükümet sistemidir.

Vekil Gözgeç, konuşmasının sonunda;  “Kadın muhtarlarımızı görmek bizleri mutlu ediyor.  Güçlü kadın, güçlü toplum demektir. Kadınlarımız bu ülkenin geleceğini inşa ediyor.” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Erasmuslu Öğrenciler Bursa Hayvanat Bahçesi’nde

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında Bul…