Home FOTO GALERİ BUTTİM’DE AVUKATLAR GÜNÜ KUTLANDI

BUTTİM’DE AVUKATLAR GÜNÜ KUTLANDI

- Guncellenme Tarihi: 7 Nisan 2017 14:06
3 min read
BUTTİM’DE AVUKATLAR GÜNÜ KUTLANDI için yorumlar kapalı
0
  • BUTTİM’DE AVUKATLAR GÜNÜ KUTLANDI
  • ALİ TİRYAKİ AVUKATLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
  • TİRYAKİ, BUTTİM AVUKATLARIMIZA HER ZAMAN AÇIKTIR

 

 

Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi (BUTTİM) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki, 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutladı. Avukatların toplumsal ve bireysel adaletin önemli unsuru olan savunma hakkını gerçekleştirdiklerini söyleyen BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki, “Adaletin tesis edilmesi noktasında çok önemli bir görev üstlenen avukatların, medeni toplumların ihtiyaç duyduğu meslek gruplarından birisi olduğunu hatırlattı.

Tiryaki, “Adaletin tecelli etmesinde ve güçlenmesinde etkin görevler üstlenen avukatlar, çok temel ve önemli bir kamu hizmetini ifa etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle adaletin tesis edilmesi için çaba gösteren başta BUTTİM bünyesinde bulunan hukuk bürolarında çalışan avukatlarımız olmak üzere Bursa Barosu mensuplarını ve tüm avukatlık camiasının Avukatlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

BUTTİM’in Bursa’nın köklü ve en büyük iş merkezi olduğunu hatırlatan Tiryaki, BUTTİM’de 30 tane avukatlık bürosu bulunduğunu kaydetti. Yeni adliye Ali Tiryaki, “Adliye binası hizmete girdikten sonra avukat bürosu sayımız daha da artacaktır. Biz BUTTİM yönetimi olarak modern mimarisi ve stabil çalışma koşullarına sahip merkezimiz ile avukatlarımıza hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

BUTTİM HAKKINDA

1996 yılında kapılarını açan ve 30 yılı geride bırakan BUTTİM Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi, tekstilin yanı sıra 60’ın üzerinde farklı sektörde, 1500’ün üzerinde işletmeye ev sahipliği yaparken halen Bursa’nın en büyük iş merkezi olma özelliğini de üzerinde taşımaktadır. BUTTİM, 212.241 m² arsaya sahip olup, 53.026 m² arsa üzerinde 265.000 m² kapalı alan olarak inşa edilmiştir.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…