Home FOTO GALERİ Trial Yarışları Nilüfer’de büyük heyecana sahne olacak

Trial Yarışları Nilüfer’de büyük heyecana sahne olacak

- Guncellenme Tarihi: 7 Nisan 2017 14:00
3 min read
Trial Yarışları Nilüfer’de büyük heyecana sahne olacak için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi ve Bursa Alternatif Sporlar Kulübü (BASK) iş birliğiyle Nilüfer’de “Trial Yarışları” düzenlenecek. 20-21 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek yarışlar nefes kesecek.

Oryantiring, squash, plaj voleybolu gibi sporun farklı branşlarını Nilüferlilerle buluşturan Nilüfer Belediyesi, bu kez Bursa Alternatif Sporlar Kulübü (BASK) iş birliğiyle düzenlenecek olan “Trial Yarışları”na ev sahipliği yapacak.

20-21 Mayıs tarihlerinde Balat Atatürk Ormanı’nda gerçekleşecek olan yarışlar büyük heyecana sahne olacak. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu takviminde yer alan Trial Yarışları’nın Nilüfer etabı, halkla iç içe yapılacak organizasyon olması nedeniyle Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği yarışlar öncesinde, Nilüfer Belediye Meclisi Sağlık ve Spor Komisyonu Başkanı Atakan Çorbacı, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Gökay Azak ile BASK Başkanı Gökhan Hacıbeyoğlu, Balat Atatürk Ormanı’nda incelemelerde bulundu.

Nilüfer’de herkesi sporun farklı branşlarıyla buluşturmak için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Atakan Çorbacı, “Otomobil sporları tutkunlarıyla ileride daha farklı etkinliklere imza atacağız. Yarışlar için Balat Atatürk Ormanı’nda incelemelerde bulunduk. Sporcular ve izleyicilerin konforu için gerekli düzenlemeleri yapacağız. Önümüzdeki günlerde yarışların paydaşlarıyla organizasyon planlamasını da gerçekleştireceğiz” dedi.

BASK Başkanı Gökhan Hacıbeyoğlu da, “Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’na bağlı olarak 2017 yılının ikinci yarışını Nilüfer’de yapacağız. Bu yarışlar,  Türkiye’de halkla iç içe yapılan ilk organizasyon olacak. Bu konuda bize her türlü desteği veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…