Home GÜNCEL Deniz Buluşmalarının Coşkusu Güzelyalı’yı Sardı

Deniz Buluşmalarının Coşkusu Güzelyalı’yı Sardı

- Guncellenme Tarihi: 26 Mart 2024 15:12
5 min read
Deniz Buluşmalarının Coşkusu Güzelyalı’yı Sardı için yorumlar kapalı
0

CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, “Her gün çoğalıyoruz, büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. 1 Nisan’dan itibaren bambaşka bir vizyonla Mudanya’yı geleceğe taşıyacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, “Deniz Buluşmaları” ile vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.  İlki Mütareke Meydanı’nda düzenlenen “Deniz Buluşmaları”nın ikinci durağı Güzelyalı İDO İskelesi oldu. Mudanyalılar, yağmur ve soğuğa aldırmadan Deniz Dalgıç’a olan sevgi ve desteğini göstermek için meydana akın ettiler.

Sloganlar eşliğinde coşkuyla geçen etkinlikte Mudanyalılar, lokma ve çaylar eşliğinde Deniz Dalgıç ile sohbet edip Mudanya’nın sorunları hakkında konuştular ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundular. “Mudanya Deniz’le Kazanacak”, “Cumhuriyetçi Başkan”, “#HoşgelDeniz”, “Mudanya’da Deniz Var”, “İyilik Yap Denize At”, “Kadınlar Deniz’le Kazanacak”, “Deniz Başkan”, “Gençler Deniz’le Kazanacak”, “Denizimiz Var” sloganları dikkat çekti.

GEÇMİŞİ TELAFİ EDECEĞİZ

Günlerdir, hep birlikte çok çalıştıklarını vurgulayan CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç, emeklerinin karşılığını alacaklarına olan inancını vurguladı. Her yerde büyük bir destekle yollarında yürüdüklerini dile getiren Dalgıç, “Her geçen gün çoğalarak, büyüyerek yolumuza devam ediyoruz. 1 Nisan günü bambaşka bir yöne doğru, Mudanyamızı ileri taşıyacak bambaşka bir vizyonla göreve başlayacağız. Mudanya’yı büyüteceğiz ve geçmiş 30 seneyi telafi edeceğiz” dedi. Dalgıç, ilk günden itibaren farklı bir kampanya yürüttüklerine dikkat çekerek şunları söyledi:

“Kavga, dövüş, iftira ve kötü söz olmadan, hepimiz sadece işimize baktık. Bugüne kadar olduğu gibi yine aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bizim bir yolumuz, hedefimiz, yöntemimiz ve tarzımız var. İlk günden beri siyaset yapış tarzının değişmesini söyledik ve bunu sizlerle birlikte değiştirdik.”

DALGIÇ’TAN OY KULLANMA ÇAĞRISI

Konuşmasında 31 Mart seçimlerinde oy kullanma çağrısında da bulunan Deniz Dalgıç, “Sizleri aynı bu coşku ve keyifle 31 Mart Pazar günü sandığın başına bekliyoruz. Mutlaka oylarımızı kullanalım, kullanamayacak olanlara yardım edelim. Destek vererek, mutlaka bütün hemşerilerimizi sandığa götürelim” diye konuştu.

30 Mart Cumartesi günü Mütareke Meydanı’na Mudanyalıları davet eden Dalgıç, “Limandan başlayıp Mütareke Meydanı’na kadar el ele, kol kola, omuz omuza yürüyeceğiz. Bu da, geleceğe yürüyüşümüzün bir göstergesi olacak” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından marşlar eşliğinde yürüyüş gerçekleştirildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…