Home GÜNCEL TEKSİDER, Şehrin Dinamiklerinden Güç Alıyor

TEKSİDER, Şehrin Dinamiklerinden Güç Alıyor

- Guncellenme Tarihi: 28 Şubat 2024 16:05
3 min read
TEKSİDER, Şehrin Dinamiklerinden Güç Alıyor için yorumlar kapalı
0

Tekstil ve Konfeksiyon Sanayi İş İnsanları Derneği (TEKSİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Ceyhan, geçtiğimiz haftalarda oluşturdukları Nakış ve İşlemeciler Komisyonu Başkanı Nazım Yoğurtçuoğlu ve komisyon üyeleri ile birlikte BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit’i ziyaret etti.

BESOB başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette TEKSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Ceyhan, BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit’e çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Nermin Ceyhan, sektörlerine ve sektörlerindeki tecrübesi ile Türkiye’nin en önemli şehirlerinden olan Bursa’nın ekonomisine katkı sunmak adına meslektaşlarını tek çatı altında toplamayı amaçladıklarını anlattı. Çalışma ve projeleri ile kısa sürede Bursa, ülke kamuoyunda ses getirmeyi başaran TEKSİDER’i sektörlerinin ülke çapındaki sesi haline getirme hedefiyle çalıştıklarını anlatan Nermin Ceyhan, “Kurmaya başladığımız alt komisyonlarımız ile tekstil ve konfeksiyonun, alt sektörlerinin sorunlarını, taleplerini ve çözüm önerilerini ilgili makamlar ve kamuoyuna duyurarak, Bursamızın lokomotiflerinden olan sektörümüzü dünya çapında rekabet edebilecek bir hale getirmeyi arzu ediyor, bu yolda hep birlikte çalışıyoruz. Ailemiz her geçen gün büyüyor, güçleniyor” dedi.

BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit’te ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TEKSİDER’in çalışmalarını yakından ve takdirle takip ettiğini söyledi. Bursa ve ülke ekonomisine katkı sunmak adına her türlü iş ve fikir birliğine açık olduklarını belirten Fahrettin Bilgit, “Bursamız, üretken, dinamik bir şehir. Bu yapımız, şehrimizin gücüne güç katıyor. Bursamıza değer katacak her çalışmanın yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Erasmuslu Öğrenciler Bursa Hayvanat Bahçesi’nde

Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erasmus öğrenci değişim programı kapsamında Bul…