Home GÜNCEL Karacabey Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı başlıyor

Karacabey Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı başlıyor

- Guncellenme Tarihi: 28 Şubat 2024 16:03
4 min read
Karacabey Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı başlıyor için yorumlar kapalı
0

Tarıma dayalı sanayisiyle köklü bir geçmişi bulunan ve sahip olduğu geniş coğrafyasında, yaygın tarımsal faaliyetlere ve bereketli topraklara ev sahipliği yapan Karacabey, 12. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı için hazır.

Bereketli toprakları ile Türkiye’de üretimin merkezlerinden biri olan Karacabey’de, 29 Şubat – 03 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olan fuar kapsamında, Türkiye’nin dört bir yanından pek çok çiftçi ve üretici Karacabey’de buluşacak.

En son teknolojiler sergilenecek

Karacabey Ömer Matlı Kapalı Pazaryerinde, 12 bin metrekare kapalı alanda kurulan ve bölgenin en çok rağbet gören tarım fuarı olan organizasyonda, sektördeki son teknoloji makine ve ekipmanlar sergilenecek.

Karacabey Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilecek olan fuarın resmi açılışı ise Bursa sanayisi ve ekonomisine yön veren kurum ve kuruluşların katılımıyla, 29 Şubat Perşembe saat 16.00’da yapılacak.

“Tüm halkımızı bekliyoruz”

Karacabey’in 3T vizyonunun ilk ayağını, tarımsal alanda gerçekleştirilen planlama ve yatırımların kapsadığının altını çizen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Bu yıl 12’ncisine ev sahipliği yapacağımız Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, bölgemiz için son derece önem taşıyor. Bilindiği üzere göreve geldiğimiz günden bu yana ortaya koyduğumuz 3T vizyonunun bir ayağını da tarım kapsıyor. 3T vizyonumuzun önemli parçalarından olan tarım ve teknolojiyi ilçe sınırlarımızda kesiştirmenin mutluluğunu bu yıl da yaşıyoruz. Modern tarım ürünleri, traktörler, sektörde önde gelen markalar ve son teknoloji ürünler fuarda üreticilerle buluşacak. 12.si gerçekleşecek olan fuarımızın herkes için bol kazançlı ve hayırlı bir fuar olmasını temenni ediyor ve tüm halkımızı gerçekleştireceğimiz açılışa bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, perşembe günü saat 16.00’da açılışı gerçekleşecek olan fuar, pazar gününe kadar sabah 10.00 ila akşam 20.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlayacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…