Home GÜNCEL Gürsu’dan Bebe Giyim Sektörüne İnsan Kaynağı

Gürsu’dan Bebe Giyim Sektörüne İnsan Kaynağı

- Guncellenme Tarihi: 27 Şubat 2024 10:06
2 min read
Gürsu’dan Bebe Giyim Sektörüne İnsan Kaynağı için yorumlar kapalı
0

Gürsu Belediyesi, ‘Biz Birlikte Güçlüyüz’ projesi kapsamında eğitim verdiği 22 kursiyerine sertifikalarını düzenlenen törenle dağıttı. 96 saatlik eğitim gören modelist ve stilistler kendi işyerlerini açabilecek, sektörde çalışma imkanı bulabilecek.

‘BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ’ PROJESİ

Gürsu Belediyesi öncülüğünde, BEBKA desteğinde ENHANCER hibe programı kapsamında yürütülen “Biz Birlikte Güçlüyüz” projesine katılan kursiyerlere sertifikalarını törenle dağıtıldı.

Proje kapsamında Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sanayici İş Adamları Derneği BEKSİAD işbirliği ile Bebe Giyim İşletmelerine Yönelik Kişisel ve Kurumsal Gelişim Eğitimleri verildi.

 

Çoğunluğu ev hanımı olan kursiyerlerin hayallerine ulaşmalarında çok anlamlı bir katkı sunan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ Kursiyerlerimize Kalite Yönetim Sistemi, Verimlilik ve Yalın Üretim, Kaizen Zaman Yönetimi konularında eğitimler verdik. Bir çok hayalin gerçeğe dönüştüğü eğitim ile kadın kursiyerimiz, bebe çocuk giyim sektöründe aranan stilist ve modelist ihtiyacına da destek verilmiş olacak. Sertifika alan tüm kadın girişimci kursiyerlerimizi kutlarım” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…