Home GÜNCEL Medicabil Ailesinden Atatürk Müzesi’ne Ziyaret

Medicabil Ailesinden Atatürk Müzesi’ne Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 31 Ekim 2023 11:31
2 min read
Medicabil Ailesinden Atatürk Müzesi’ne Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Medicabil Hastanesi çalışanları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Bursa Atatürk Müzesi’ni ziyaret etti.

Ziyarete Medicabil Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Aysun Yılmazlar, Medicabil Yıldırım Hastanesi Başhekimi Dr. Feza Şen ve hastane doktorları ile çalışanları katıldı.

Medicabil Ailesi olarak Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerlemeye devam ettiklerini ifade eden Medicabil Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Aysun Yılmazlar; “Türkiye’mizi Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında sağlık alanında yakaladığımız başarıyı daha üst seviyelere taşımayı amaçlıyoruz. Atatürk’ün gösterdiği yolda ilerlemeyi ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmayı istiyoruz.  Ata’mızın ‘Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır!’ sözünü kendimize düstur edinmiş bulunmaktayız. Hem 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak hem de Cumhuriyet’in ikinci yüzyılına girerken ülkemizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için müzeyi ziyaret ettik ve bize bıraktığı bu güzel miras için minnettarız” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Ercan Özel Belediyenin Borcunu Açıkladı

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, belediyenin geçmiş dönemden devraldığı borç bilgisi…