Home GÜNCEL BURKON’dan Dev Bir Organizasyon Daha

BURKON’dan Dev Bir Organizasyon Daha

- Guncellenme Tarihi: 31 Ekim 2023 10:46
3 min read
BURKON’dan Dev Bir Organizasyon Daha için yorumlar kapalı
0

Türkiye Psikofarmakoloji Derneği tarafından düzenlenen ve BURKON Turizm-Kongre tarafından organize edilen 14. Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi & Uluslararası Çocuk ve Ergen Psikofarmakolojisi Sempozyumu, Antalya’da gerçekleştirildi.

22-25 Ekim 2023 tarihleri arasında Susesi Otel’ de yapılan kongreye, farklı ülkelerden 700’e yakın uzman katıldı.

Kongre ve Sempozyum hakkında açıklama yapan Türkiye Psikofarmakoloji Derneği ve Kongre eş Başkanı Prof. Dr. Kemal Sayar, organizasyonun bilimsel anlamda dünyanın önemli psikofarmakoloji kongrelerinden biri olduğunu söyledi.

Kongre eş Başkanı Prof. Dr. Kemal Sayar ile Kongre eş Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk yaptıkları değerlendirmelerde, “Ruhsal rahatsızlıkların sağaltımında, tedavisinde, en güncel gelişmeleri, son yenilikleri kongremizde çok değerli bilim adamlarının katkılarıyla ele alındı. Dünyadan çok farklı ülkelerden 40’a yakın yabancı konuşmacımız oldu. 700’e yakın uzman bu kongreyi izledi ve dört gün boyunca kendimizi geliştirdiğimiz çok önemli bilgi paylaşımları yapıldı” dediler.

Yaklaşık 25 yıldır kongre ve turizm sektöründe önemli organizasyonlar gerçekleştiren BURKON Turizm ve Kongre Genel Müdürü Hasan Eker de, Kongre ile Sempozyumun ardından yaptığı değerlendirmede “14. Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi ile Uluslararası Çocuk ve Ergen Psikofarmakolojisi Sempozyumu’nu başarılı bir şekilde tamamladık. Dünyanın dört bir yanından gelen çok önemli bilim insanlarının başarılı bir şekilde bir araya gelmesine vesile olmaktan son derece memnunuz. Bizlere bu değerli bilim insanlarına hizmet etme fırsatı veren saygıdeğer düzenleme kuruluna çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Karabatı Kültür Merkezi’nde İncelemelerde Bulundu

Karacabey’de sanat, kültür ve sosyal anlamda önemli bir merkeze dönüşmesi beklenen Kültür …