Home GÜNCEL Gürsu’da Hem Esnaf Kazandı Hem Gençler Kazandı

Gürsu’da Hem Esnaf Kazandı Hem Gençler Kazandı

- Guncellenme Tarihi: 28 Eylül 2023 12:27
3 min read
Gürsu’da Hem Esnaf Kazandı Hem Gençler Kazandı için yorumlar kapalı
0

Gürsu Belediyesi AR-GE Müdürlüğü çatısı altında faaliyet gösteren Kollektif Kariyer Merkezi’nin düzenlediği 1.Genç Dijital Pazarlama Girişimci Akademisi mezunlarını verdi. Proje kapsamında 16 genç 220 saat süren E-Ticaret ve Dijital Pazarlama eğitimleri aldılar. Gürsu’da pilot esnaflar ve KOBİ’lerle çalışma fırsatı bulan gençler düzenlenen sertifika töreninde proje boyunca yaptıkları çalışmaları da sundular.

16 GENCE E- TİCARET VE DİJİTAL PAZARLAMA SERTİFİKASI

Gürsu Belediyesi’nin gençleri ve esnafları bir araya getirip tecrübe ve dijital yetkinlik temalarını birleştirdiği ve iş hayatına yeni yetenekler kazandırdığı Genç Dijital Girişimcilik Akademisi projesi 16 genci daha iş hayatına kazandırdı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gürsu Belediyesi, SOGEP, ve BEBKA tarafından ortak yürütülen projede akademiye katılan gençler iş hayatı ile buluşturuldu. Gürsu’da faaliyet gösteren esnaf ve KOBİ’ler, kendilerine dijital çağın bakış açısını kazandıran gençlerin kılavuzluğu ile akademi boyunca sayısız kazanım sağladılar.

Temel hedeflerinin gençleri; “Eğit, Donat, İşe Yerleştir veya Girişimci Yap” olduğunu hatırlatan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Akademi boyunca iş teklifi alan gençlerimiz oldu. Gemlik’ten, Karacabey’den kalkıp gelenler oldu. Bu hedeflerine ne kadar inandıklarının göstergesi. Akademilerimiz sürecek. Esnafa ve gence kazandırmaya ve beraber üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Sunumların ardından sertifikalarını alan genç girişimciler, yeni iş tekliflerini ve hayallerini de anlattı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 1 Mayıs’ta Ulaşım Ücretsiz

Bursa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların tören ve kutlamalara kolaylıkla ulaşabilmesi am…