Home GÜNCEL Karacabey Belediyesi’nin kültür turlarına ilgi yoğun

Karacabey Belediyesi’nin kültür turlarına ilgi yoğun

- Guncellenme Tarihi: 10 Temmuz 2023 14:08
2 min read
Karacabey Belediyesi’nin kültür turlarına ilgi yoğun için yorumlar kapalı
0

Karacabey Belediyesi, gerçekleştirdiği kültür turlarına bir yenisini bu kez İstanbul’da ekledi.

Karacabey Belediyesi tarafından tamamen ücretsiz olarak organize edilen turlar kapsamında, tura katılmak isteyen vatandaşlar Karacabey Belediyesi’ne isimlerini yazdırarak katılım sağlayabiliyor.

Tarihi yerler görülüyor

Eylül ayına dek sürecek turlar kapsamında vatandaşlar Ayasofya Cami, Sultanahmet Cami ile Çamlıca Camini gezerken, Çamlıca Tepesini de gezme imkânı buluyorlar.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamada, “Daha önce Çanakkale’ye düzenlediğimiz turlarımızda, yaklaşık on bine yakın vatandaşımızı Çanakkale’ye götürmüştük. Bu kez İstanbul’a düzenlediğimiz tur kapsamında, Ayasofya ile Sultanahmet gibi önemli tarihi camilerimizi ve buralardaki kültürel ve tarihi meydanlarımızı geziyorlar. Bir diğer durak olan Çamlıca Tepesinde ise hem bu kompleksi gezip hem de yeni Çamlıca Camini gezme ve ibadet etme imkânı sunuyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisi yoğun, 5 bine yakın kayıt aldık ve günlük gerektiğinde 2 araçla onları yolcu ediyoruz. Talep doğrultusunda eylülden sonra da bu turlarımıza devam edebiliriz” dedi.

Karacabey Belediyesi tarafından düzenlenen turlar tüm vatandaşlara ücretsiz olup, 18 yaş üstü olan gitmek isteyen herkesin Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezine giderek kayıt yaptırması yeterli oluyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…