Home GÜNCEL TEKSİDER Depremzedelerin Yanında

TEKSİDER Depremzedelerin Yanında

- Guncellenme Tarihi: 17 Nisan 2023 10:52
4 min read
TEKSİDER Depremzedelerin Yanında için yorumlar kapalı
0

Tekstil ve Konfeksiyon Sanayi İş İnsanları Derneği (TEKSİDER) sektöre ivme kazandıran faaliyetlerinin yanı sıra 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli olmak üzere 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinden etkilenen bölge insanına desteklerini sürdürüyor.

Bursa ve ülke ekonomisine katma değer sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren TEKSİDER Yönetimi, yüzyılın felaketinin yaşandığı ilk günlerden bu yana depremzede vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Uludağ Üniversitesi Nilüfer Hatun Konukevi’nde misafir edilen depremzede vatandaşlara yönelik ilk iftar programını dün akşam düzenleyen TEKSİDER Yönetimi, iftarları Ramazan Bayramı’na kadar sürdürecek.

“İLK GÜNDEN BU YANA BÖLGE İNSANIMIZIN YANINDAYIZ”

Konu hakkında açıklamalarda bulunan TEKSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Ceyhan, TEKSİDER olarak ilk günlerden itibaren depremzede vatandaşların yanlarında olmaya çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi:

“İlk etapta TEKSİDER olarak Hatay İlimize konteyner yardımı yaptık. Ayrıca, BUSADER Federasyonu tarafından tüm geliri Hatay İlimizde yedi derslikli bir okul yapımında kullanılmak üzere 2 Mayıs’ta bir konser düzenlenecek. Hatay’ın dünyaya mal olmuş değerlerinden olan Medeniyetler Korosu’nun Bursa Merinos AKKM’de düzenleyeceği ve tüm geliri Hatay’daki çocuklarımızın geleceği için kullanılacak olan anlamlı konsere destek verdik. Bu akşam da Uludağ Üniversitesi Nilüfer Hatun Konuk Evi’nde misafir edilen vatandaşlarımızla İftar organizasyonumuzda bir araya gelerek, ailelerimiz ve çocuklarımızın yüzlerini bir nebze olsun güldürmeye çalıştık. İftar programlarımız Ramazan Bayramı’na kadar devam edecek.”

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNİ YAŞIYORUZ”

Düzenlenen İftar organizasyonu için TEKSİDER Yönetimine teşekkür eden Uludağ Üniversitesi Nilüfer Hatun Konukevi Müdürü Sevgül Üstün ise, “Burada milletimizin paylaşma, birlik ve beraberlik hassasiyetlerinin en güzel örneklerini yaşıyoruz. Konukevimizde deprem felaketlerinin ikinci haftasından itibaren misafirlerimizi ağırlamaya başladık. Burada çeşitli derneklerimiz ve hayırseverlerimizin destekleri ile misafirlerimizin tüm ihtiyaçları eksiksiz karşılanıyor. Bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm kurum ve kuruluşlarımız ile hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, BURBAK Sözünü Tuttu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, seçim döneminde de vaat ettiği üzere; ca…